Haber-Metin HARIKÇI

Daha önceki yıllarca proje kapsamında binlerce özel çocuğa giyecek yardımında bulunan Samyeli engelsiz yaşam ve eğitim derneği yetkilileri ‘Sevgi Sınır Tanımaz’ projesi kapsamında bu yılda çocuklara Kışlık Mont, Kıyafet ve Bot yardımında bulundu.

Düzenlenen etkinliğe Adıyaman Vali Yardımcısı Abdülhamit Karaca, Samyeli Engelsiz Yaşam ve Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Demir, Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve aileler katıldı.

“SÖZ VERMİŞTİK, SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Çocukların mutluluğunu görmenin sevincini yaşadıklarını dile getiren Samyeli Engelsiz Yaşam ve Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Demir, “Bu projeye ilk başladığımızda her yıl düzenleyeceğimize dair kendimize bir söz vermiştik. Allah’a şükürler olsun bu yıl 3.sünü düzenleyerek sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün ilk durağımız Adıyaman oldu ve burada eğitim gören 250 özel kardeşimize hediyelerimizi dağıttık. Önümüzdeki günlerde diğer çocuklarımızla kucaklaşmak içinde sabırsızlanıyoruz.” Dedi.

Devam eden projenin çok anlamlı ve takdire şayan bir proje olduğunu dile getiren Adıyaman Vali Yardımcısı Abdulhamit Karaca, dernek başkanı Bahattin Demir’e ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Program sonunda yapmış oldukları yardımlardan ötürü Samyeli Engelsiz Yaşam ve Eğitim Derneği yönetim kurulu başkanı Bahattin Demir’e Vali Yardımcısı Abdülhamit Karaca plaket takdim etti.