TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Av. Abdurrahman Tutdere, CHP Adıyaman İl ve İlçe Örgütleriyle birlikte Ramazan Bayramı dolayısıyla Adıyaman’ın merkez ilçesine bağlı köyler başta olmak üzere bölgedeki 17 köy, birçok ilçe ve beldeyi ziyaret gerçekleştirerek hem vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı hem de köylülerin yaşadığı sorunlara kulak verdi. Milletvekili Tutdere Ramazan Bayramı boyunca; Kahta İlçesi, Yaylakonak Beldesi ile Albet, Zey, Oluklu, Küçük Oluklu, Bağlıca, Gökçay, Çatalağaç, Doğanlı, Kor, Mestan, Kavak, Balıkburnu, Sarıkaya, Kozan, Yedioluk, Ağaçkonak, Varlık köylerine ziyaretler gerçekleştirdi.

Tutdere Köyleri Ziyaret Etti, Köylülerin Sorunlarını Dinledi

Milletvekili Tutdere, gerçekleştirdiği köy ziyaretlerinde, köy muhtarlarını ve köylülere ziyaretler gerçekleştirerek köylülerin yaşadığı sorunları dinledi. Yaşanan sorunları not alan Milletvekili Tutdere, bu sorunların çözümü için gerekli girişimlerde bulunacağını ve konunun takipçisi olacağını ifade etti.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde köylüler Milletvekili Tutdere’ye, hayat pahalılığı, işsizlik ve yoksulluktan dolayı zor durumda olduklarını, ayrıca tütünle ilgili belirsizliğin giderilmesi noktasında da taleplerini ilettiler.

Ayrıca gerçekleştirilen ziyaretler sırasında vatandaşlar Milletvekili Tutdere’ye, Adıyaman’ın sorunlarını mecliste dile getirdiği ve gerçekleştirdiği meclis çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyetleri ifade ederek Milletvekili Tutdere’ye teşekkürler ettiler.

Milletvekili Tutdere Çocukları Gülümsetti

Milletvekili Tutdere köylere gerçekleştirdiği ziyaretlerde köyde yaşayan çocukların yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaştı. Çocukların bu sevgisini karşılıksız bırakmaya Milletvekili Tutdere ise verdiği hediyelerle çocukları gülümsetti.

Gerçekleştirdiği ziyaretler hakkında değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Tutdere, “Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinin de olumsuz etkileriyle iki yıldır sağlık ve huzur içinde, sevdiklerimizle bir arada bayram kutlayamamış olmanın hüznünü yaşıyoruz. Bu bayram, yurttaşlarımızın bu hüznünü bir nebze de olsun gidermek için Ramazan Bayramı dolayısıyla köylerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızın bayramını mesafeli de olsa kutlamaya çalıştık.

Köylerimizi ziyaret ederek köylülerimizin yaşadığı sorunları dinledik ve not aldık. Sorunların çözümü noktasında gerekli girişimleri yapacak ve konunun takipçisi olacağız. Bu süreçten en çok da çocuklarımız etkilendi. Hem eğitimlerinden geri kaldılar hem de sosyal ortamlarından uzaklaştırıldılar. Çocuklarımızı bir nebze de sevindirmeye çalıştık. Umuyorum ki en yakın zamanda pandemi sona erer ve çocuklarımız okullarına kavuşurlar. Etrafı saran cıvıltılarıyla bizleri yeniden neşelendirirler.” dedi.