Adıyaman Masterler Spor Kulübü başkanı Mehmet Güneş ve yönetim kurulu üyeleri Jandarma Alay Komutanı Albay Ercan Atasoy’u makamında ziyaret etti.

Türkiye’nin çok hassas bir dönemden geçtiğini dile getiren MASDER Başkanı Mehmet Güneş; “Ülkemiz yurt içinde olduğu gibi sınırlarımıza karşı tehdit oluşturabilecek terör unsurlarıyla amansız bir mücadelenin içeresinde. Afrin, Zeytindalı gibi başarılı operasyonlarının ardından yakın zamanda başlayan Barış Pınarı Harekatı da başarılı bir şekilde başladı. Söz konusu ülkemiz olduğunda aslanlar gibi mücadele eden güvenlik güçlerimiz zaman zaman şehit düşüyor, yaralanıyor. Geçtiğimiz günlerde şehit düşen Çelikhanlı hemşerimiz Mesut Çelik’in mekanı cennet olsun. Rabbim yaralı askerlerimize şifalar versin. Bu vesileyle il jandarma komutanımıza başsağlığı ziyaretinde bulunduk. Allah yar ve yardımcıları olsun” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ercan Atasoy; “Ülkemizin huzuru için güvenlik güçlerimiz her zaman üstüne düşeni yapmıştır, bundan sonra da neresi olursa olsun yapmaya devam edecektir. Söz konusu vatan, bayrak olunca verilen mücadele de zaman zaman şehitlerimiz olmakta, gazilerimiz olmakta. Allah şehitlerimizin mekanını cennet eylesin, gazilerimize, yaralı askerlerimize Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin. Son olarak Çelikhanlı Mesut Kardeşimizi ebediyete uğurladık. Allah ailesine sabırlar versin. Bu vesileyle bizlere başsağlığı ziyaretinde bulunan MASDER ailesine teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret sonunda MASDER Başkanı Mehmet Güneş, Albay Ercan Atasoy’a forma ve kaşkol hediye etti.