Köy içerisinde yapılan parke taşı çalışmalarının yapıldığı yerde işçilerinin çalışmalarını denetleyen Başkan Mehmet Can Erdoğan, daha sonra köylülerle bir araya geldi.

Devlet olarak halka hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışmalarının aralıksız bir şekilde devam ettiğini söyleyen Erdoğan şöyle dedi; “Mesaimizin çoğunluğunu sahada geçiriyoruz. Adıyaman’ın Kahta ilçesine bağlı olan Karacaören köyümüzde de yapılan parke taşı çalışmalarını yerinde inceliyoruz. Bu köyümüzde alt yapı sorunu olmadığı gibi içme suyu konusunda da sorun yoktur. Ayrıca köyün bir bölüm yolu asfalttır. İl Genel Meclis üyemiz Abuzer Yalvaç’la birlikte köy ziyaretlerimizi gerçekleştirerek, köy halkımızla bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Yapmış olduğumuz ziyaretlerde hizmetleri yerinde incelerken, vatandaşlarımızın da taleplerini dinliyoruz. Vatandaşlarımız da ziyaretlerimiz esnasında köylerinde yapılması gereken hizmetleri bizlere aktarıyorlar. Gittiğimiz her yerde köy muhtarı ve köylü ile biraraya geldikten sonra sorunları tespit ediyoruz. Bizler hizmet yaparken, zamanımızı masa başında geçirmek yerine sahada olmayı tercih ediyoruz. Halkımızla yapmış olduğumuz istişareler sonrasında hizmetimizi yapmış oluyoruz. Vatandaşımız hizmetin en iyisine layıktır. Halkımıza ne kadar hizmet etsek azdır. Milletvekillerimizle, teşkilatımızla birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla vatandaşımıza hizmetin en iyisini sunmaya çalışacağız. Şehirde vatandaşımıza sunmuş olduğumuz hizmetin aynısını köylerde yaşayan vatandaşlarımıza sunuyoruz. Bizler vatandaşın efendisi değil, hizmetkarı olmaya geldik. Ve bu şekilde görevimize başladık. Vatandaşımızda bizi hizmetkar olarak seçti. Görevimizi yaparken, halkımıza hizmetkar olmaya devam edeceğiz. Seçimden seçime halkımızı ziyaret etmiyoruz. Her zaman vatandaşımızın yanındayız. Devletine bağlı olan vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlerimizi yapmaya çalışıyoruz. Ve çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam edecektir. Bugün devletimizin yapmış olduğu hizmetler 15 yıl önce hayal bile edilemezdi. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gayretleriyle bugün en ücra yerleşim yerinde yaşayan vatandaşlarımıza kadar ulaşarak, hizmeti onların ayaklarına götürüyoruz. Köylerimizde altyapı, üst yapı, kilitli parke taşı döşeme işlemi, son modern taziye evlerinin ve camilerin yapımı gibi daha sayamadığım birçok hizmeti vatandaşımıza sunmaktayız. Bu hizmetleri alan vatandaşlarımızda mutlu olduklarını belirterek, sürekli olarak devlet büyüklerimize dua ediyor. Ekibimizle birlikte daha çok gayret gösterip, çalışmalarımızı arttıracağız”

Köy muhtarı Bekir Buzar ise köylerinde yapılan çalışmalardan dolayı devlet yetkililerine teşekkür ederek; “Köyümüze yapılan hizmetlerden dolayı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bütün devlet büyüklerimize teşekkür ediyorum. Bugün yapılan hizmetler geçmişte hayal bile edilemezdi. Cenabı Allah devletimize zeval vermesin. Bizler her zaman devletimizin yanındayız ve arkasındayız. Böylesine hizmetleri geçmişte hiç görmemiştik. Bugün ise şehirde yapılan hizmetin aynısını köyümüzde mevcut. Allah devletimizden ve AK Parti’den razı olsun. Bizim köyümüze devletimiz camimizi, minaremizi, Kur’an kursumuzu, taziye evimizi, alt ve üst yapımızı yaptı. Aynı zamanda parke taşlarıyla köyümüzün sokakları yenilendi. Şehirde ne varsa o hizmet köyümüzde mevcuttur. Köyümüze içme suyu temini konusunda sondaj çalışması da yapıldı. Yetkililere hangi sorunumuzu ilettiysek, anında çözüm buldular. Bütün devlet yetkililerimize minnettarız” diye konuştu.