Türk Polis Teşkilatının 175. Kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Hedef Kızıl Elma Derneği tarafından Adıyaman'ın giriş ve çıkış noktalarında uygulama yapan polis ekipleri tek tek ziyaret edildi. Hedef Kızıl Elma Derneği Başkanı Atilla Akan ve dernek üyeleri tarafından yapılan ziyaretlerde polisler için yaş pastalar kesilerek onların 10 Nisan Polis Haftaları kutlandı.

Virüsle mücadele sürecinde sağlık çalışanlarının yanı sıra emniyet mensuplarında yoğun bir mesai içerisinde olduklarını dile getiren Hedef Kızıl Elma Derneği Adıyaman şubesi başkanı Atilla Akan; “Ülke olarak zor günler geçiriyoruz. Corana-19 Virüsü nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz, tedavisi sürenlere ve bütün hastalarımıza Allah şifalar versin. Rabbim tüm insanları huzura eriştirsin. Dernek olarak sağlık çalışanlarımıza moral amaçlı ziyaretimiz olmuştu, bugünde görevi başında olan polislerimize hem moral amaçlı, hemde Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 175. Kuruluş yıldönümü vesilesiyle ilimizdeki polis noktalarına ziyarette bulunduk.

Vatandaşların güvenliği ve huzuru için gece gündüz demeden çalışan ve milletimiz için mücadele veren, fedakar Türk Polis Teşkilatımızın 175. yıldönümünü Kutluyorum. Halka hizmet uğruna şehit olmuş emniyet mensuplarını saygı ile anıyor ve Allah’tan rahmet diliyorum. Hayatta olan emniyet mensuplarımıza sağlıklı uzun ömürler diliyorum” şeklinde konuştu.