Yardım etmek isteyenlerle, yardıma muhtaç aileler arasında adete köprü vazifesi gördüklerini ve yapılan hayra vesile olmanın sevincini yaşadıklarını belirten Sümeyye Selvican Şafak; “Bizler her hangi bir dernek, vakıf değiliz. Kişisel çalışmalarımız, ikili ilişkilerimiz sayesinde hayırseverlerden toparladığımız yardımları kendi bünyemizde oluşturmuş olduğumuz kayıtlardan, mahalle muhtarıyla görüşmelerimiz ve sosyal medya üzerinden bizlere ulaşan bilgiler doğrultusunda yardıma muhtaç ailelerimize ulaştırıyoruz.

Ramazan ayında 2200 paket gıda yardımı, 1300 çocuğumuza bayramlık, Kurban bayramında ise 500 aileye et, 1000 adet giyim yardımı ulaştırdık. Yeni eğitim ve öğretim dönemi öncesi de öğrenci kardeşlerimize 1280 çift ayakkabı ve çanta yardımında bulunuyoruz. Allah dostların, hayırseverlerin eksikliğini vermesin. Onlardan gelenleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak bizleri mutlu ediyor. Allah hayırlarını kabul etsin. İmkanlarımız ölçüsünde çalışmalarımıza devam edeceğiz.” Dedi.

Ayakkabı yardımı alan aile ve öğrenciler okul öncesi yerinde bir yardım olduğunu belirterek, kendilerine ayakkabı ve çanta gönderen hayırseverlere ve kendilerine yardımları ulaştıran Sümeyye Selvican Şafak’a teşekkür ettiklerini dile getirdiler.