Bir süre önce yenilenen Basın KartıCumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Şanlıurfa Bölge Müdürlüğü'nden teslim alan Karakaş, akabinde adına hazırlanan Basın Trafik Kartını da yine Şanlıurfa Bölge Müdürlüğü yetkililerinden teslim aldı.

Gazeteci-Yazar Orhan Karakaş'ın Basın Trafik Kartını, imzalı teslim tutanağıyla Bölge Müdürü Erdoğan Güvel teslim etti.

Karakaş Basın Trafik Kartını almakla mesleği adına mutlu ve heyecanlı olduğunu belirterek, "20 yılı aşkın süredir gazetecilik yapıyorum. Mesleğimin halen ilk günkü heyecanını yaşıyorum. Meslek hayatımda ulusal TV ve gazetelerde muhabirlik yaptım. Uzun yıllar Radyo Programcılığı deneyimim oldu. Yerel mesleki çalışmalarım oldu. 2002 yılından buyana ise kuruluşunu yaptığımız Kalem Medya Gazetesi ve 2010 yılında yayın hayatına başlayan Ulusal İnternet Gazetemiz www.kalemmedya.com'da aktif gazeteci olarak çalışıyorum. Tüm bu süreçlerde objektifliği, gerçekliği ve aydınlatıcılığı ilke edinerek gazetecilik sorumluluğumu yerine getirmeye çalıştım. Halen sürdürmekte olduğum mesleğimi bu anlayış ile devam etmekteyim. Bugün sizlerden mesleki çalışmalarımız kapsamında Basın Trafik Kartımı teslim almakla ayrıca mutluyum. Bu tür çalışmaların ve hak kazanılan basın kartlarının elbette ki mesleki manevi değerleri önemlidir. Benim için de böyledir. Bu süreçte emek veren Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Bölge Müdürü Sayın Erdoğan Güvel'e ve Şube Müdürü Sayın Zikrullah Karabulut'a teşekkürlerimi sunuyorum. Çalışma hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.

Bölge Müdürü Güvel ve Şube Müdürü Karabulut ise Gazeteci-Yazar Orhan Karakaş'a mesleki hayatında başarılar dileyerek, Basın Kartı ile Basın Trafik Kartının hayırlara vesile olmasını dilediler.