Doç. Dr Kürşat Yusuf Aytaç öncülüğünde gerçekleşen projede okulun saha ve oyun alanlarıyla ilgili eksiklikleri bir nebzede olsa giderildi.

Proje kapsamında gerçekleştirilen çalışma hakkında açıklamada bulunan Aytaç; “Adıyaman Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksekokulu olarak Adıyaman’da bulunan okullarımızın fiziki altyapısını yakından takip ediyoruz ve bu yönde projelerle okullara katkı sağlamak istiyoruz. Öğrenci gruplarımız proje kapsamında güzel çalışmalara imza atıyorlar son olarak Murat Karasu, Ramazan Çetin, Yunus Yıldız, Memet Kaya, Jinhat Yusufoğulları, Mikail Bozkurt ve Oğuz Nihat’tan oluşan öğrenci grubumuz Adıyaman merkezde bulunan Karacaoğlan Orta Okulumuzun bahçesindeki saha ve oyun alanlarında çalışma yaptı. Kendilerini tebrik ediyor, yapmış oldukları bu güzel çalışmadan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Üniversite öğrencilerinin okullarında yapmış oldukları çalışmadan dolayı son derece mutlu olduklarını dile getiren Karacaoğlan Orta Okulu Müdürü Zeynal Abidin Devran; “Adıyaman Üniversitesi Beden eğitimi bölümü öğrencilerinden bir grup öğrenci bizleri ziyaret etti, sosyal sorumluluk projesi kapsamında okulumuzda çalışma yapmak istediklerini ifade ettiler. Bizlerde memnuniyetle kabul ettik. Öğrenci kardeşlerimiz okulumuz bahçesinde bulunan saha ve oyun alanlarımızda çalışma yaptılar. Yapılan bu çalışma gerek biz okul idaresini gerekse öğrencilerimizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Emeği geçen öğrenci kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Projeye katılım gösteren Beden Eğitimi Öğretmenliği 4. Sınıf öğrencilerinden Murat Karasu arkadaşlarıyla birlikte güzel bir çalışmaya imza attıkları için mutlu olduklarını dile getirerek, grupta yer alan Ramazan Çetin’e, Yunus Yıldız’a, Memet Kaya’ya, Jinhat Yusufoğulları’na, Mikail Bozkurt’a, Oğuz Nihat’a ve Karacoğlan Ortaokulu Müdürü Zeynal Abidin Devran’a teşekkür ettiğini söyledi.