Mesaisinin büyük bir kısmını koronavirüsle mücadeleye ayıran, geri kalan zamanını da belediyenin rutin işleriyle ilgilenerek geçiren Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yenimahalle’de gerçekleştirilen asfalt öncesi freze çalışmalarını yerinde inceledi.

Belediye Başkan Yardımcıları Şerif Ayaz ve Mithat Töken ile birlikte çalışma alanına giden ve burada sorumlulardan bilgi alan Başkan Kılınç, yolun en kısa sürede hizmete açılacağını söyledi.

Çalışmalarla ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Kılınç, “Dünyamızı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüse rağmen, havaların ısınmasını fırsat bilerek gerekli tedbirleri alıp, asfalt sezonunu başlattık. Özellikle büyük ihtiyaç duyulan noktalara öncelik vererek başlattığımız asfalt çalışmalardan bir tanesi olan Yenimahalle’deki çalışmamızı yerinde inceledik. Henüz asfalt çalışmasının ilk aşaması olan freze işlemini gerçekleştiren ekiplerimiz kısa süre içerisinde buradaki çalışmalarını tamamlayarak, yolu halkımızın hizmetine açacak” diye konuştu.

Mahalle sakinleri de yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Kılınç’a teşekkür etti.