Haber-Metin HARIKÇI

Bakan Yardımcısı Av. Fatma Öncü ilk olarak Adıyaman Valiliğine ziyaret gerçekleştirerek Vali Mahmut Çuhadar ile bir araya geldi. Vali Mahmut Çuhadar’ı makamında ziyaretinin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne geçerek İl Müdürü, İl Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin katılımlarıyla toplantı düzenledi. Yapılan çalışmalar hakkında brifing aldıktan sonra Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı kuruluşlara ziyaretler gerçekleştirdi.

Rehabilitasyon merkezinde girişte mehter takımı ile karşılanan Bakan yardımcısı Öncü, çocukları tebrik ettiğini belirterek, mehter takımında yer alan herkese karşılama için teşekkür ettiğini söyledi.

Engelli, Yaşlı, Çocuk, Kadın ve Şehit Yakınlarına yönelik verilen hizmetleri yerinde incelemek üzere ilk olarak Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezine, ardından Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezine bağlı çocuk evlerine, Adıyaman Çocuk Evleri Sitesine, Kadına Yönelik Hizmet veren İl Müdürlüğüne Bağlı kuruluşlara ve son olarak evde bakım desteğinden yararlanan ailelere ziyaretlerde bulunan bakan yardımcısı Öncü il müdürü Fehmi Çelik ve birim müdürlerinden bilgiler aldı. Kurum ziyaretleri sonrası şehit Fatih Doğan’ın ailesine ziyarette bulunan bakan yardımcısı Öncü aileye tekrar başsağlığı dileklerini iletti.

Adıyaman’da Bakanlık tarafından hizmet verilen her kesimden vatandaşlarımızla bir araya gelmekten mutlu olduğunu dile getiren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Av. Fatma Öncü misafirperverliklerinden dolayı Adıyamanlı hemşehrilerimize ve il müdürümüz başta olmak üzere bütün personellerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Bakan Yardımcısı Av. Fatma Öncü’ye Aile ve Sosyal Politikalar il müdürlüğü ziyaretinde TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin ve İl Müdürü Fehmi Çelik eşlik etti.