Müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını ve bakım için gelen her aracı kendi araçları gibi gördüklerini ifade eden SRT Auto sahibi Serhat Sucu; “Beş yıl önce ilimizde bu sektörde ilk ve tek olarak hizmet vermeye başladık. Hizmet kapsamında Pasta, Cila, Boya Koruma, Rötuş, Çizik giderme, Far ve Stop Temizliği, Detaylı iç temizlik, Seramik Kaplama, Motor temizliği ve koruma bakımı yapmaktayız. Yaşadığımız bölgenin iklim şartları göz önüne alındığında düzenli olarak araçlarda boya koruma aracımızın renk olarak daha canlı kalmasını, kılcal çiziklerin ortadan kalkmasını ve boya yüzeyinin temizlenmesini sağlar. Seramik kaplama ise, aracın boyasının solmasını geciktirir, geç kirlenir kolay temizlenir. Uv ışınlarından, asit yağmurlarından, toz ve yapışkan maddelerden, Ağaç reçinesinden korur. Seramik kaplamanın ömrü 3 yıldır” Dedi.

Boya korumanın her yıl yaptırılmasını tavsiye ettiklerini dile getiren Sucu; “Boya koruma aynı zamanda çizilmeleri yani boyanın matlaşmasını önler. Aracınızın boyasının ilk günkü kadar canlı ve parlak görünmesini sağlar. Boya koruma, doğru tekniklerle uygulandığında otomobilinizin cilasını da koruyacak, dayanıklılığını artıracaktır. Pasta cilanın ikinci aşaması olan cila ise otomobil yüzeyine parlaklık verir ve koruma sağlar. Boya yüzeyine uygulanan cila, şeffaf ve ince bir tabaka oluşturarak boyanın daha canlı ve daha parlak görünmesine yardımcı olur.

ADIYAMANDA İLK OLMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ

İşyerimizde aracına bakım yaptırmak isteyenler randevu alarak işlemini yaptırabilmekteler. Bize teslim edilen aracı sabah erkan saatte teslim alıyoruz, akşam üstü tertemiz bir şekilde teslim ediyoruz. 5 yıldır itinayla yapmış olduğumuz kaliteli hizmetlerimiz, müşteri memnuniyeti işletme olarak bizleri daha ileriye taşımış olup, Adıyaman halkının yanı sıra çevre illerden de müşterilerimiz bizleri tercih etmeye başlamışlardır. Kaliteli hizmet, ciddiyet ve hizmetlerimize katmış olduğumuz sevgimiz bizlerin en büyük referansımız olmuştur. Adıyaman’da bu sektörde ilk olmanın haklı gururuyla müşterilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz.