AK Parti Adıyaman İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri, 5 Aralık Kadın Hakları ve Dünya Türk Kahvesi Günü kapsamında Adıyaman Demokrasi Parkı’nda '40 Yıl Hatırımız Kalsın' standını açarak kahve ikramında bulundu.

Yalçın, etkinlikte yaptığı açıklamada, Kadın Hakları Günü ve Dünya Türk Kahvesi Günü'nü kutlamak için vatandaşlara kahve ikramı yaptıklarını belirterek, "Kendi ellerimizle hazırladığımız kahvelerimizi vatandaşlarımıza ikram ediyoruz, Bugün Dünya Kadın Hakları Günü. Bu vesileyle de memleketimizi güzelleştiren tüm kadınlarımızın Dünya Kadın Hakları Günü'nü kutluyorum."dedi.

AK Partili gençlerin çok anlamlı bir günde yapmış oldukları etkinlikten dolayı tebrik ettiğini dile getiren AK Parti Merkez ilçe başkanı Mustafa Alkayış, "Farklı zamanlarda güzel etkinlikler yapan AK Parti gençlik kolları teşkilatımız bugünde Kadın Hakları Günü ve Dünya Türk Kahvesi Günü'nü kutlamak için vatandaşlara kahve ikramında bulundular, değerli başkanımız Mustafa Yalçın başta olmak üzere bütün gençlerimizi tebrik eder, yapmış oldukları etkinlikten ötürü teşekkür ederim" dedi.

Etkinlikte, AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Avukat Mustafa Alkayış, AK Parti Adıyaman İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yalçın ve beraberindeki partililer, vatandaşlara kahve ikramında bulundu.