Her şeyi devletten beklemek gerektiğini belirten Nissibi Ticaret işletme sahibi Yunus Delice; “Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizin de başına bela olan Corona Virüs hastalığı başladığı günden bugüne bazı vicdansızlar bugünü fırsat bilip Kolonya, temizlik ürünleri, gıda maddeleri ve benzeri sattıkları ürünleri fahiş fiyatlara satmaya başladı. Bu sıkıntılı dönemde imkanı olan var olmayan var. Bu hastalığı hep birlikte en az kayıpla atlatmamız için herkes üstüne düşeni yapmalı.

Devletimiz gerekli tedbiri alırken, sağlık çalışanlarımız özverili bir şekilde ellerinden geleni yapıyor. Ancak bizlerde yapılan uyarılara dikkat etmemiz, kendi kişisel temizliğimizi yapmamız gerekiyor. Bu vesileyle hijyen konusuna dikkat çekmek ve fırsatçılara inat ücretsiz olarak 50 Adet Karton Bardak ve 1 Adet Kolonya dağıtmaya başladık. Evden dışarı çıkma imkanı olmayan, hasta, yaşlılarımıza da bizlere ulaşmaları durumunda biz evlerine götürüp teslim ediyoruz.

2020 yılının başlamasıyla birlikte ülke olarak önemli olaylar yaşadık. Hemen ardından Çin’de başlayıp dünyanın dört bir yanına yayılan Corona Virüs hastalığı ülkemizde de yayılmaya başladı. Ülke olarak yaşadığımız bu zor günleri inşallah hep birlikte atlatacağız, Rabbim ülkemize, devletimize zeval vermesin.” Şeklinde konuştu