Perre Uygulama Otelinde gerçekleştirilen toplantıya Adıyaman Müteahhitler Birliği başkanı Fatih Çiçek yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

Toplantının gündemi ağırlıklı olarak ilimizdeki inşaat sektörünün sorunları ve artan inşaat maliyetlerinin tüketiciye yansımaması için alınacak tedbirler konuşuldu.

Toplantıda söz alan birlik başkanı Mehmet Fatih ÇİÇEK ve başkan yardımcısı Emircan ALSAN sektörün Adıyaman açısından ekonomik değeri hakkında üyelerini bilgilendirdi.
Birlik başkanı Mehmet Fatih ÇİÇEK yaklaşık 200 sektörü ve onlara bağlı kolları finanse eden inşaat sektörünün ilin kalkınmasındaki ekonomik değerini tablo halinde sundu. Önümüzdeki aylarda oluşacak fiyat dalgalanmalarından sektör temsilcilerinin etkilenmemesi için alınması gereken tedbirlere dikkat çeken başkan Çiçek, toplantıya katılan herkese teşekkür ettiğini söyledi. 

Başkan Yardımcısı Emircan ALSAN üretilen konutların tüketiciye maliyetinin önümüzdeki aylarda yansımaması için müşteri bilgilendirilmesini ivedili yapılması gerektiğini yılsonuna kadar konut fiyatlarının %30 oranında artış olacağını belirterek kamuoyunun ve yatırımcıların bilgilendirilmesi gerektiğini ifade etti. Adıyaman Müteahhitler Birliğinin Adıyaman’a ve sektöre hayırlı olması temennisinde bulunan bulan Alsan, toplantıya katılan meslektaşlarına teşekkür etti. 

Dilek ve temennilerinin konuşulduğu toplantıda görüşülen konuların sektör paydaşlarıyla rapor halinde paylaşılma kararı alındı.

Adıyaman Müteahhitler Birliği Kurucu Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu; 
Kurucu Başkan; Mehmet Fatih Çiçek, Başkan Yardımcıları Emircan Alsan, Uğur Alagöz, Yönetim kurulu üyeleri ise Hicri Çelik, Murat Bulut, Abdurrahman Kürkoğlu, Faruk Bülent Kablan, Cengiz Yalçın, Nihat Yolun ve Durmuş Küzük’ten oluştu.