Almanya’da yaşayan Adıyaman Hayır sever İş Adamı Hasan Berkcan ve Yaşam İnşaat Gayrimenkul sahibi Cengiz Özkan Adıyaman Karapınar mahallesinde 20 yıllık evlerinde yaşayan Yılmaz ailesine söz verdileri 3+1 evin yıkımına başlandı.

5 çocuklu Yılmaz ailesi 20 yıla aşkındır oturdukları toprak evin duvarları çatlamaya başlamış ve yıkılıyordu. Adıyaman hayır sever iş adamı Berkcan ve Yaşam İnşaat Gayrimenkul sahibi Cengiz Özkan söz verdileri 3+1 evin yapımına başladılar.

Konunun haber yapılması üzerine İş Adamı Hasan Berkcan harekete geçti. Hasan Berkcan, mahalleye giderek aileyi evlerinin kontrollü yıkılması konusunda ikna etti.

İş Adamı Hasan Berkcan yaptığı açıklamada, şimdide hayırlı olsun Ev sahibine geçenlerde paylaşım yaptığımız evin yıkımına bugün başladı gerekli mercilerden izinler alındı. Bu evin yapacak olan özellikle Yasam inşaat Gayrimenkul Sahibi Cengiz Özkan’a çok teşekkür ederim. Bu dünyada Bir aile daha mutlu olacak ve güzel bir evleri olacaktır Allah emeği geçenlerden razı olsun. Herkes konuşur ama biz yaparız.

Evi yapılacak olan Ömer Yılmaz ise, Allah razı olsun hepsinden 20 yıldır bu evde iki oda 5 çocukla yaşıyorduk. Evimizin duvarları çatlamış ve yıkılıyordu. Allah razı olsun onlardan çocuklarım bundan sonra daha rahat uyuyacakları yataklarında. Hayır sever iş adamımız Hasan Berkcan ve Yaşam İnşaat Gayrimenkul sahibi Cengiz Özkan bey bize yapacakları bu evden dolayı kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum.