Özel Haber-Metin HARIKÇI

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in, Türk Silahlı Kuvvetleri'nce etkisiz hale getirilen 'Koçero Meleti' kod adlı terörist Volkan Bora ile sevgili olduğu ortaya çıkmıştı. Güzel hakkında hazırlanan fezleke TBMM'ye sunuldu.

“O VEKİLİN MECLİSTE OLMASI ZORUMUZA GİDİYOR”

Yüce meclisin bir an önce bu tür milletvekillerinden temizlenmesi gerektiğini belirten şehit babası İmam Sarıaslan, "TBMM, bu ülkenin en onurlu yeridir. Ancak ne yazık ki bu vatana ihanet eden, askerine, polisine kurşun sıkan, genç, yaşlı, çocuk demeden insanları katleden eli kanlı terör örgütü PKK'ya çanak tutan, onların arasında yer alan ve desten olan kişiler milletvekili seçilerek meclise giriyorlar. Bu bizim zorumuza gidiyor, kanımıza dokunuyor." diye konuştu.

"MİLLETVEKİLLİĞİ DÜŞÜRÜLSÜN"

"Yüce meclis milletin meclisidir, milletin temsil edildiği yerdir." diyen İmam Sarıaslan, "Dağa çıkmış, teröristle kol kola girmiş, aşk yaşamış, onlara destek vermiş, teröriste terörist diyememiş kişilerin yeri değildir. Bizler fidan gibi gençlerimizi vatan ve bayrak uğruna şehit verdik. HDP Milletvekili Semra Güzel'in günlerdir teröristle boy boy fotoğrafı yayınlanıyor, aşk hayatı yaşadığı gözler önüne seriliyor ve utanmadan hala yüce meclise girebiliyor. Biz şehit ailelerine kalsa bu şekilde ifşa olan şahsiyetler için fezleke vermeye bile gerek yok. Tek kare fotoğraf bile olsa onların meclisten atılmasına yeterlidir. O nedenle HDP Milletvekilinin Semra Güzel'in milletvekilliği düşürülerek gerekenin yapılmasını arzu ediyoruz. Buradan siyasi partilerin tamamına sesleniyorum; "Fezlekeye evet deyip şehit ailelerinin gözünde ya kahraman olursunuz, ya da hayır deyip onlar gibi hain olursunuz." şeklinde konuştu