Çalışanlarının ve müşterilerinin sağlığını önemsediklerini dile getiren işadamı Necati Yaprak; “Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan Coronavirüs salgınının ortaya çıktığı andan itibaren devletimizin uyarılarını da gözönünde bulundurarak gerek çalışanlarımız gerekse de müşterilerimizin sağlığını ön planda tutarak işletme olarak her türlü tedbirimizi aldık.

Öncelikle fabrikamızın dört bir tarafını, işçilerimizin soyunma kabinlerini, dolaplarını, yemekhanemizi, mutfağımızı, servis araçlarımızı dezenfekte yaptırdık, bu işlemi günde iki sefer tekrar ediyoruz. Servis araç sayımız bir iken çalışanlarımızın sağlığı açısından sosyal mesafeyi de gözönünde tutarak servis araç sayımızı 3’e çıkardık, personelimiz araçta sosyal mesafeye uygun şekilde koltuklara birer kişi oturmakta, fabrikaya gelen personelimiz araçtan iner inmez içeri girmeden tek tek ateş ölçer aletimizle ateşleri ölçülmekte, iş çıkışı bu işlem tekrar edilmekte.

Öğle yemekleri toplu bir şeklide değil, belirli sayıda personel, aralıklı yerleştirilen masalarda yemeklerini yemekte. Fabrikada çalışan bütün personele maske, eldiven verilmekte, fabrikanın belirli noktalarına el dezenfekteni yerleştirmiş bulunmaktayız. Tuvaletler günde en az üç kez temizlenmekte, sıvı sabun, havlu peçete çalışanlarımıza sunulmakta. İdari binamızda aynı şekilde her türlü dezenfekte işlemi yapılmakta. Bu süreçte her şeyi devletten beklemek olmaz.

Herkes üstüne düşeni yapmalı, çalışanlarımızın ve müşterilerimizin sağlığını ön planda tutarak almış olduğumuz önlemler titizlikle devam etmekte olup, Coronavirüs salgını bitse bile aynı tedbirlerimiz devam edecektir. Virüs vakasının ortaya çıkmasından bu yana işletme olarak her türlü tedbiri almamızda büyük gayret sarf eden başta işletme genel müdürümüz Yüksel Önal’a, personel müdürümüz Müzeyyen Aydemir’e, İş Güvenliği uzmanımız Yusuf Yıldırım’a, servis şoförlerimize ve uyarıları titizlikle dikkat eden bütün personelimize teşekkür ediyorum.

Tüm dünyayı etkisi altına alan, binlerce insanın ölmesine ve yüzbinlerce insanın hastalanması sonucu hala tedavi görmesine sebep veren Coronavirüs salgınının bir an önce son bulmasını yüce Rabbimden niyaz ediyor, herkese sağlıklı günler diliyorum” şeklinde konuştu