Kurucu başkan Yılmaz Aslan başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştiren Türkiye Futbol Antrenörleri Adıyaman şubesi yol haritasını belirledi.

Düzenlenen toplantı sonrası bir açıklamada bulunan TÜFAD Adıyaman Kurucu Başkanı Yılmaz Aslan; “Adıyaman’daki antrenörlerimizin Referans işlemleri, eğitim ve gelişim seminerleri Malatya Tüfad’a bağlı olarak Malatya’da gerçekleştiriliyordu. Malatya’ya gidiş geliş işlemleri ayrı bir külfet oluşturuyordu. İlimizde belgesi olan antrenör sayısının yeterli sayıya ulaşmasıyla genel merkez tarafından istenen kriterlerin oluşması sonucunda antrenörlerimizin talepleri doğrultusunda genel merkez tarafından yetki verilerek derneği kurduk. TÜFAD şubemizin açılışı ile beraber; güçlü bir yönetimle ilimizdeki kamu kurum ve kuruluşları, taban birlikleri ile iletişim içerisinde ortak projelerle antrenörlerimize daha çok katkı sağlamayı düşünüyoruz. İş ve işlemler daha hızlı gerçekleşecek, eğitim ve gelişim seminerleri ile antrenörlerimiz gençlerimize doğru ve güncel bilgilerle daha çok katkı sağlayacak. Şubemizin açılmasına katkı sağlayan başta TÜFAD Genel başkanımız sayın İsmail Dilber ve yönetim kurulu üyelerine, Malatya şube başkanımız sayın Nihat Bayındır’a, Adıyaman Gençlik hizmetleri ve spor il müdürümüz Fikret Keleş’e, şube Müdürü Zeynal Şenlik hocamıza, dilekçe ile talepte bulunan antrenör arkadaşlarımıza teşekkür ederim. TÜFAD Adıyaman şubemiz ilimize ve spor camiasına hayırlara vesile olsun” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor il müdürlüğüne bağlı Gençlik merkezinde düzenlenen toplantıya TÜFAD Adıyaman şubesi kurucu başkanı Yılmaz Aslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Naif Dünek ve Antrenörler katıldı.

Düzenlenen ilk toplantıda yapılan konuşların ardından MAS-DER Başkanı Mehmet Güneş tarafından yoğrulan Adıyaman çiğköftesi misafirlere ikram edildi.