Adıyaman Rabat Otel toplantı salonunda düzenlenen 42. Bakanlar kurulu toplantısına TOÇBİR-SEN Genel Başkanı Hüseyin Öztürk, Adıyaman İl Başkanı Faysal Ünsal, Adıyaman İl Tarım ve Orman Müdürü Nurettin Kıyas, Orman İşletme Müdürü Murat Tuncer, Sert Kabuklu Meyveler Araştırma Enstitüsü Müdürü Türker Yener Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve üyeler katıldı.

42. Başkanlar Kuruluna ev sahipliği yapmanın sevincini yaşadıklarını belirten TOÇBİR-SEN Adıyaman İl Başkanı Faysal Ünsal; “Tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış medeniyetler şehri, bademin başkenti, huzur, barış ve kardeşlik şehri şirin Adıyaman’ımıza hoş geldiniz der hepinizi saygıyla muhabbetle selamlarım. Sendikamızın kuruluşunun 21. yılında 42. Başkanlar Kurulu toplantısının İlimizde düzenlenmiş olması bizim için ayrı bir önem taşımaktadır. Kurulduğumuz 2001 yılından bugüne kadar güvenin ve istikrarın adresi olan TOÇBİR-SEN’imiz emeği önceleyerek örgütlü gücünü günden güne büyüterek hem çalışma hayatında, hem de tüm insani ve vicdani hareketlerde sorumluluk üstlenmiş, yük almış, öncü olmuştur. Kadim medeniyetimizin müntesipleri olarak Memur Sen’imizin kurucu Genel Başkanı merhum Mehmet Akif İnan ağabeyimizin “Acılar umudu buldurur bize bir zırha büründüm bu çağa karşı” mısralarındaki umutla; Hak için hakikati haykırmak, eşit şartlarda ve adil bir yaşam için çıktık yola.

Tarım ve ormancılık hizmet kolunda yetkinin ve istikrarın adresi TOÇBİR-SEN olarak; güçlü memur güçlü Türkiye vizyonumuz çerçevesinde 46 bini aşkın üyemizin bize duyduğu güveni güce, alın terini kazanıma dönüştürerek insan onurunu koruyor. Ekmeği büyütme azmimizi ve kararlılığımızı arttırarak sürdürüyoruz. Sorun üreten değil çözen, ayrıştıran-bölen değil birleştiren, kaostan beslenen değil kazanımlarla güçlenen, ben değil biz diyen anlayışımızı sürdürecek, kamu çalışanlarımızın emeğine değer katmak, ekmeğini büyütmek, haklarına sahip çıkmak ve çalışma şartlarını iyileştirmek için mücadelemize devam edeceğiz. Bu güzel davada bugüne kadar birlikte mücadele ettiğimiz siz değerli dostlarımıza şükranlarımı sunuyor, aramızda olmayıp ahirete irtihal etmiş kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. 42. başkanlar kurulunu ilimizde düzenledikleri için sayın genel başkanımız ve yönetim kuruluna şahsım ve yönetimim adına teşekkür ederim. 42. Başkanlar kurulumuzun genelde MEMUR-SEN’imize özelde TOÇBİR-SEN’imize hayırlar getireceğine olan inancımı belirterek hepinizi saygıyla selamlarım” Dedi.

Öztürk: “21. Yılımızda da Örgütlü Gücümüzü, Sözümüzü, Hedeflerimizi Hep Birlikte Büyüttük”

TOÇBİR-SEN Ailesi olarak 21 yılı geride bırakmanın haklı gururunu yaşadıklarını dile getiren TOÇBİR-SEN Genel Başkanı Hüseyin Öztürk; “Kavgası da, tasası da, sevdası da emeğe hak ettiği değerin karşılık bulması olan siz dava ve yol arkadaşlarımı selamların en güzeliyle selamlıyorum. Genel Merkez Yönetim Kurulumuz ve şahsım adına; soylu mücadelemize emek ve gönül veren, bu kutlu yolda sorumluluk üstlenen, davamızı ve sevdamızı hayır niyetle, alın teriyle, vefayla büyüten Şube ve İl Başkanlarımıza, Yönetim Kurulu üyelerine, İşyeri Temsilcilerimize, Kadınlar ve Engelliler Komisyonlarımıza, bize güvenerek Toç Bir-Sen Ailemizde yer alan Üyelerimize en içten duygularımla şükranlarımızı sunuyorum. 42. Başkanlar kurulumuza ev sahipliği yapan barışın ve huzurun başkenti, sahabe diyarı Adıyaman’da olmaktan büyük mutluluk duyduk, bizleri en güzel şekilde misafir eden Adıyaman teşkilatımıza ve başkanlar kurulumuzun yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.