Aydın, mesajında, "Millet olarak bizlerin bir arada olma sebeplerimizden olan, bir Nevruz Bayramı’nı daha şölen havasında yaşamak, kutlamak ve tüm dünyaya Nevruz’un güzelliğini paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yurdumuzun her yerinde tam anlamıyla bir milli birlik ve kardeşlik için kaybedecek bir anımızın bile olmadığı bu güzel bahar gününün tüm milletimizin geleceğine hayırlar getirmesini diliyorum.

Nevruz ateşinin Anadolu’dan, bölgemize, bölgemizden tüm cihana yayılarak insanlığı sarması ve kucaklaması hepimizin ortak temennisidir. Bu güzel toprakların havasını teneffüs eden, ideallerini ve ortak geleceğini paylaşan herkesin bayramı olan Nevruz, bunu bozmak isteyen gafillere de verilecek en anlamlı cevap olacaktır. 

 Ayrılığın değil kavuşmanın, kavganın değil barışın ve sevginin bayramı olan Nevruz’un birlik ve beraberliğimizi perçinleyeceği güzel günleri getireceğine olan inancımız da tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Adıyamanlı hemşerilerim olmak üzere Türkiyemizin, milletimizin ve gönül coğrafyamızın Nevruz Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, barış, huzur ve mutluluklar getirmesini temenni ediyorum"dedi.