Metin HARIKÇI

Hisar Düğün salonunda düzenlenen törene Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Ahmet Aydın, Alay Komutanı Bilgihan Yeşilyurt, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat, AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Fehmi Çelik, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Kuştepe, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Can Erdoğan,  Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Şerif Ayaz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Salihe Diler, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Kolay, Siyasetçi ve İş Kadanı Canan Ceylan, Adıyaman Ünal Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ünsal Sönmüş, İşadamı Ziya Güçlü, İşadamı İrfan Torunoğlu, İşadamı Hacı Dikme, Muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Mevlüt töreniyle başlayan düğünde genç çiftin nikahını Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç kıyarken, Nikah Şahitliklerini Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Ahmet Aydın, Alay Komutanı Bilgihan Yeşilyurt, AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin ve İlçe Başkanı Mustafa Alkayış yaptı.

Genç çiftlerin evliliklerine şahitlik etmekten ve mutlu günlerinde yanlarında olmaktan sevinç duyduklarını dile getiren TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Ahmet Aydın; “Aile bir temel toplumsal kurumdur. Toplumu ayakta tutan temel öğelerdendir. Taş ve Yücedağ ailelerinin biricik evlatlarının mutlu gününde bir araya geldik, evliliklerine hep birlikte şahitlik ettik. Rabbim hayırlı uğurlu eylesin, genç çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyorum. Cumhurbaşkanımızın yeni evlenen genç çiftlere bir nasihati var biliyorsunuz, diyor ki en az 3 çocuk inşallah. Taş ve Yücedağ ailelerimizi tebrik ediyor, genç çiftimize ömür mutluluklar diliyorum” dedi.

Taş ve Yücadağ ailelerini tebrik ettiğini dile getiren Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar; “Bugün geçlerimizin evliliklerine şahitlik ettik, mutlu anlarına ortak olduk. Genç çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Gençlerimizi yetiştiren ailelerimizi tebrik ediyorum. Evlenen çiftimize iki cihan saadeti diliyorum. Allah hayırlı uğurlu eylesin” dedi.

Bir evladını daha evlendirmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşadığını dile getiren Adıyaman Muhtarlar Federasyonu Başkanı Abdulkadir Geylani Taş; “Taş ve Yücedağ aileleri olarak evlatlarımızı evlendirmenin mutluluğunu yaşarken bizleri yalnız bırakmayan herkese her iki ailemiz adına teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Gençlerimize rabbim ömür boyu mutluluklar versin, hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip eylesin” şeklinde konuştu.

02haberler.com internet sitesi olarak bizlerde her iki ailemizi tebrik eder, genç çiftlerimize ömür boyu mutluluklar dileriz.