Eşi Serinay Çuhadar ile aileyi ziyaret eden Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, aileyle sohbet edip, sorunlarını dinledi.

Gözde Gazetesinin duyarlı haberine teşekkür eden Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar; “Basın bizim için çok önemli. Bazen bizlerin görmediği, duymadığı konuların bizlere ulaşmasına vesile oluyor. Gazetede yer alan haberimiz öğrenir öğrenmez ilgili birimleri harekete geçirerek ailemize ulaştık. Ailemiz bir vesileyle oturdukları evden çıkarılmışlar. Öncelikli olarak ailemize kiralık bir ev ayarladık. Bu evin 6 aylık kirasını biz ödeyeceğiz. Bir kısım gıda yardımı yapıldı. Evin bir kısım beyaz eşya ihtiyacını karşılayacağız. Ayrıca yapmış olduğumuz incelemelerde ailenin engelli olan iki ferdi için her ay düzenli olarak 3 Bin 500 TL yardım yapılmaktadır. Ailemize yeni evlerinde sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız hiçbir zaman kendini yalnız hissetmesin, devletimizin şefkatli eli her daim kendilerine uzanacaktır. Bugün olduğu gibi bundan sonra da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerine misafir olmaya, sıkıntılarına çözüm bulmaya ve dertleriyle hemhal olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Adıyaman Valisine şükranlarını sunan Semra Konaç; “Oturmakta olduğumuz evin kirasını ödeyemediğimiz için evden çıkarıldık. Geçici olarak bir tanıdık bir ailenin evine sığındık. O evde küçük ve eski olduğu için orada fazla kalma imkanımız yoktu. Durumumuzu fark eden gazeteci arkadaşların bizleri ziyaret etmesi, bizimle konuşup haber yapmaları üzerine Adıyaman Valimiz bizleri buraya kadar gelerek ziyaret ettiler. Bize kiralık ev ayarladılar, bir kısım beyaz eşyamız alınacak. Gıda yardımında bulundular. Allah devletimizden ve sayın valimizden razı olsun. Bizleri ziyaret eden valimize, eşine ve sesimizi duyuran Gözde Gazetesine teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan Gözde Televizyonumuzda kameraman olarak görev yapan Burhan Turgut ailenin çocuklarına kıyafet yardımında bulundu.