Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği (TÜMŞAD) Adıyaman Şube Başkanı Hacı Erdengi ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Kalkancı’ya yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, dernek olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Adıyaman Şube Başkanı Hacı Erdengi ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Kalkancı “Devlet olarak her zaman şehit ailelerimizin yanında olacağız. Şehit ailelerimize kapımızda gönlümüzde sonuna kadar açıktır. Şehitlerimizin geride bıraktıkları kıymetli emanetleri olan aileleri ve gazilerimiz başımızın tacıdır. Bu vesile ile kutsal vatan toprakları uğruna şehitlik onuruna erişen aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyor, kahraman gazilerimize de sağlık ve sıhhat diliyorum”dedi.

Ziyaret sonunda, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği (TÜMŞAD) Adıyaman Şube Başkanı Hacı Erdengi, Vali Kalkancı’ya Türk Bayrağı ile derneğin flamasını takdim etti.