Son olarak PTT Genel Müdürlüğü Satın Alma Daire Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Sancaktar atandığı PTT Adıyaman Başmüdürlüğü görevine başladı.

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketinde uzun yıllardır görev yapan ve Şirketin çeşitli kademelerinde çalışan teslim aldığı bayrağı daha ileriye götüreceğini ve Adıyamanlılara hizmet etmekten onur duyduğunu, ifade eden Sancaktar; “Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketinin ülkenin en ücra köşesine kadar posta ve kargo hizmetinden lojistik hizmetlerine, bankacılık hizmetlerinden sigortacılık işlemlerine kadar geniş işlem yelpazesiyle hizmet götürmektedir. Amacımız üzerimize aldığımız vazifeyi 180 yıllık PTT Çınarının gölgesinde nice nesillerin hizmet almasını ve imkanı bulabilmesini sağlamak gayret ve bilinciyle Adıyaman’ımızda azimle çalışmak ve üretmek olacaktır.” Dedi.

Aslen Adıyamanlı olan Sancaktar ayrıca memleketinde olmaktan, görev almaktan ve Adıyaman’a hizmet edebilme imkanı bulduğundan gurur duyduğunu tüm çalışma arkadaşlarının azim, gayreti ve samimiyeti ile yüksek enerjisi sayesinde devralınan hizmet bayrağını daha ileriye götüreceklerini söyledi.