Kadınların sadece bir gün değil her gün hatırlanması ve kıymetinin bilinmesi gerektiğini ifade eden Adıyaman Özel Park Hospital Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Ulaş Öztürk; “Hastane olarak hastanemizde çalışan bayan personelimiz, hasta ve hasta yakını olan bayanlarımızı ziyaret edip, bu anlamlı günde 8 Mart Dünya Kadınlar günlerini kutladık. Kadının en önemli vasıflarından biri hiç şüphesiz anne kimliğidir. Ülkemizin en büyük zenginliği olan genç nesilleri yetiştiren annelerdir. Onlara vatan ve bayrak sevgisini aşılayan annelerdir. Her anne için en büyük hedef çocuklarını sağlıklı bir şekilde yetiştirmek ve topluma kazandırmaktır. Ülkemizdeki ve dünyadaki tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü gönülden tebrik ediyorum.” Dedi.

Tüm kadınlarımızın daha özgür olacakları ve sosyal hayata katılımlarının daha yüksek düzeylerde sağlanacağı günlerde buluşmak dileğinde bulunan başhekim yardımcısı Op. Dr. Ali Tutuş, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum dedi.

Hastana yönetimi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle karanfil dağıtıp, bayanların gününü kutlamasından mutlu olduklarını ifade eden Hastane çalışanları, hasta ve hasta yakınları başhekim yardımcılarına ve hastane yönetimine teşekkür ettiler.