Ziyarette Park Hospital Başhekim ve Genel Müdürü Op. Dr. Sadık Eryılmaz, Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Ali Tutuş, Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Ulaş Öztürk, İşletme Müdürü Ozan Güngör ve Halkla İlişkiler Müdüresi Semra Can eşlik etti.

Söz konusu Adıyaman olduğunda hastane olarak ellerinden geleni yaptıklarını belirten Adıyaman Özel Park Hospital Hastanesi Başhekimi Dr. Sadık Eryılmaz; “Ülkemizde son yıllarda sağlık alanında çok önemli gelişmeler yaşanırken, haliyle ilimiz Adıyaman’da da gerek kamu gerekse özel hastaneler hasta ve hasta yakınlarımıza en iyi hizmeti verme gayreti içerisindeyiz. Hastane olarak zaman zaman bu tür ziyaretler gerçekleştirip, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyoruz. Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimliği görevini başarılı bir şekilde üç yıldır yürüten ve yakın bir zamanda yeniden başhekim olarak göreve atanan, aynı zamanda Doçentlik unvanı alan Fatih Doğan hocamızı tebrik ediyoruz. Bundan sonraki süreçte hastanemiz ilimize ve insanımıza hizmet noktasında ne düşerse yapmaya hazırız.” Şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fatih Doğan; “Sağlık hizmetleri noktasında il olarak gerek dal hastanelerimiz, teknik donanımlarımız, cihazlarımız, hekimlerimizi ve hastane çalışanlarımızla birlikte Adıyaman halkına olduğu gibi il dışı ve yurt dışından gelen hastalarımıza hizmet vermekteyiz. Kamu bazında vermiş olduğumuz hizmetler neticesinde dışarı il sevklerimizde büyük düşüş yaşanırken, ilimizde hizmet veren özel hastanelerimizin de kaliteli bir şekilde hizmet vermesiyle birlikte bu oran daha da düşmüştür. Sağlık alanında ilimizle ilgili konularda zaman zaman özel hastane başhekimimiz, hekimlerimiz ve hastane yöneticilerimizle bir araya geliyoruz, görüş alışverişinde bulunuyoruz. Adıyaman ortak noktasında elimizden geleni yapıyoruz. Adıyaman Özel Park Hospital hastanesi başhekimi ve Genel Müdürü Op. Dr. Sadık Eryılmaz ve beraberindeki heyete nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.