Gerçekleşen ziyarette basının önemine dikkat çekilirken, halkın ve kamu kurumlarının tek sesinin basın camiası olduğu üzerinde duruldu.

Yerel ve ulusal basının önemine dikkat çekerek açıklamada bulunan Adıyaman Halk Eğitim Merkezi Müdürü Aziz Özbilgiç; “Yerel basınımıza ve ilimizin tek ulusal kanalı olan Mercan TV’nin yapmış oldukları haberlerden dolayı teşekkür ederiz. Basımızın yapmış olduğu haberlerle vatandaşlarımıza sesimizi duyurmaktayız. Mercan TV bölgemizin dünyaya açılan kapısıdır. Yazılı ve görsel basının önemini oldukça önemsiyoruz. Halk Eğitim Merkez Müdürlüğümüzün yapmış olduğu çalışmaları kamuoyuyla duyurmak adına emek sarf eden basınımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Adıyaman Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yetkililerinin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren AGAD Başkanı İbrahim Aslan, “Halk Eğitim Merkezi Müdürlükleri kadınlara ve vatandaşlara yönelik kursların verildiği önemli bir kurumdur. Halk Eğitim Müdürlüğü bir ilin kalkınmasında önemli bir yere sahiptir. Kurum yetkililerinin ilimiz genelinde yapmış oldukları çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz. Açılan kurslarla birlikte vatandaşların almış oldukları eğitimden dolayı yeni iş olanakları için önemli bir hizmet verilmekte. Basın olarak sürekli olarak Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün yanında olduk. Bundan sonrada yanlarında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Ziyaret sonrasında Bilgiç, Aslan’a Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesindeki kurslarda üretilen yöresel ürünleri hediye etti.