Haber: Metin Harıkç

Adıyaman Müftülüğü Engelli Koordinatörü Ali Çelik; Adıyaman merkez Sümerevler mahallesinde elim bir kaza sonucu ayağından sakat kalan kardeşimize ortopedik sandalye hediyesinde bulunduk. Amacımız İsa kardeşimizin hayatını bir nebzede olsa kolaylaştırmaktır. Engelli koordinatörlüğü merkezi olarak bu tür çalışma ve yardımlarımız devam etmektedir” dedi.

İl Müftülüğü Engelli koordinatörlük merkezinin çok güzel çalışmalara imza attığını dile getiren Adıyaman İl Müftüsü Mehmet Taştan "Peygamber Efendimiz insanlar arasında ırk, renk; zengin, fakir, engelli, engelsiz hiçbir hususta ayrım yapmamış, onlara değer vermiş, onlara iyi davrananları övmüştür. Asıl engel şu gördüğümüz bedenimizde ve vücudumuzda olan maddi engeller değil, asıl engel gözlerimizde olup iyilik ve güzellikleri görmemektir. Bu kapsamda yaşadığı kaza sonrası ayağı sakat kalan bir kardeşimize ortopedik sandalye hediye edildi. Yavrumuzun mutluluğu hepimizin mutluluğu olmuştur. Ayrıca evlerinden dışarı çıkamayan engelli kardeşlerimize kuran eğitimi veriliyor " şeklinde konuştu.

Çocuklarının tekerlekli sandalyeye kavuşturulmasının sevincini yaşadıklarını dile getiren aile Adıyaman Müftülüğüne teşekkür etti.