Yaklaşık bir yıldır Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne atanan Fehmi Çelik, yüksek çalışma temposuyla göz doldururken yaptığı çalışmalarla halkın takdirini toplamaya başladı.

ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDECEK

İl Müdürü Fehmi ÇELİK: ‘’Adıyaman Sosyal Risk Haritası projesi kapsamında geçen hafta engelli kardeşlerimizi ve şehit ailelerimizi ziyaret ettik. Yine aynı hafta içerisinde Saygıdeğer Gazilerimizi, Evde Bakım Hizmet modelimizden faydalanan ailelerimizi, Sosyal Ekonomik Destek verdiğimiz ailelerimizi de evlerinde ziyaret edip, ailelerimize her zaman yanında olduğumuzu ve destek olacağımızı ifade ettik. ’dedi.

ÇELİK GÜNDÜZ KURUMDA GECE ÇOCUKLARLA BİRLİKTEYİZ

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi ÇELİK, mesai saatleri içerisinde kurum çalışmalarını son hızla yürütürken, mesai saatleri sonrası da kuruma bağlı ve Kurum bünyesinde yatılı olarak kalan çocukları ziyaret ediyor. Çelik, çocuklarla birlikte vakit geçirerek çocukların sorun ve sıkıntılarını dinleyip yerinde çözümler üretiyor.

ÇELİK BİZ HİZMET İÇİN VARIZ

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi Çelik: “Zatıma görevin tevdi edildiği günden beri Adıyaman’ımız için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Özellikle şehit yakınlarımıza, gazilerimize, engellilerimize ve çocuk evlerimizde kalan çocuklarımıza en iyi hizmeti sunmak için projeler hazırlıyoruz. Son olarak İpekyolu Kalkınma Ajansımızla ‘’Stratejik planlama Eğitimi’ ’projemizin sözleşmesini imzalayarak proje takvimini başlattık. Yine kurumumuzda çalışan personellerimize, Hizmet içi Eğitim Planlamalarımız kapsamında her hafta bir seminer düzenliyoruz. Yine Sayın Bakanımız Zehra Zümrüt SELÇUK hanımefendilerinin talimatı ile Hükümetimizin yüz günlük eylem planı hedeflerini yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. Kurum olarak yaptığımız ziyaretler ve çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan ve destek olan Adıyaman Valimiz Sayın Aykut Pekmez beyefendiye ve değerli eşleri Sayın Yeşim Pekmez hanımefendiye çok teşekkür ederim. Elzemle bilinmesini isterim ki Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz’ ’dedi.