Haber-Metin HARIKÇI

Ziyarette Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, Şanlıurfa Milletvekili Ibrahim Özyavuz, Malatya Milletvekili Celal Fendoğlu, MHK üyesi Eyüp Gönültaş, MHP Adıyaman İl Başkanı Hüseyin Özgün, partililer katıldı.

Adıyaman’da Muhtarlar Federasyonunun kurulmuş olduğunu görmekten son dere mutlu olduklarını dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk; “Muhtarlarımız demokrasimizin kılcal damarlarıdır. Seçilmiş kişiler olarak görev aldıkları mahallelerinde çok büyük bir yükü üstlenerek, özverili bir şekilde hizmet etmekteler. Adıyaman ziyaretimizde il teşkilatımız Adıyaman’da muhtarlar federasyonunun kurulduğunu bizlere ilettiğinde mutlu olduk ve hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istediğimizi ilettik. Kendi mahallesindeki çalışmalarla adından söz ettiren Adulkadir Geylani Taş muhtarımız kendi mahallesiyle yetinmeyip önce kendi aralarında bir dernek, dernekle birlikte Güneydoğu Muhtarlar Federasyonunda başkan yardımcılığı, Türkiye Muhtarlar Federasyonunda önemli görevler alması büyük bir başarıdır ve bu başarısını son olarak Adıyaman Muhtarlar Federasyonunu kurarak adeta taçlandırmıştır. Kendisini yürekten kutluyor, muhtarlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. Bizlerde muhtarlarımızın her zaman yanındayız. Bizleri en güzel şekilde ağırlayan başta Federasyon başkanı Abdulkadir Geylani Taş olmak üzere muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adıyaman Muhtarlar Federasyonu Başkanı Abdulkadir Geylani Taş; “Milliyetçi Hareket Partisinin başlattığı “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” programı kapsamında ilimize gelen değerli konuklarımızı federasyon çatısı altında misafir etmekten onur duyduk. Ziyaret esnasında ülke gündemi ile ilgili konuları konuştuk, muhtarlarımızın sorunlarını ve taleplerini ilettik. Bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk’e, Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan’a, Şanlıurfa Milletvekili Ibrahim Özyavuz’a, Malatya Milletvekili Celal Fendoğlu’na, MHK üyesi Eyüp Gönültaş’a ve MHP Adıyaman il teşkilatına şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından muhtarlar misafirlere Adıyaman Çiğköftesi ikramında bulundu. Adıyaman önemli tarihi eseri olan Cendere Köprüsünün maketinden hediye edildi.