Ramazan ayının paylaşma, rahmet ve bereket ayı olduğunu belirten MASDER Başkanı Mehmet Güneş; “Ramazanları dolu dolu yaşamak, manevi havasından istifade etmek en büyük arzumuzdur. Dernek olarak üyelerimizle her zaman olduğu gibi bugünde dernek üyemiz Mahmut Nihat Alsan kardeşimizin tertip etmiş olduğu iftar yemeğinde birlikteyiz.

Hoş bir sohbetin ardından hep birlikte orucumuzu açmanın manevi sevincini yaşadık. Bizler hamdolsun ülke olarak sorunsuz bir Ramazan ayını geride bırakıyoruz. Ancak, dünyanın bir çok yerinde Müslüman kanı akmaya devam ediyor. Ramazan Ayının, Müslüman coğrafyasında yaşanan olayların, zulümlerin ve akan kanların durmasına vesile olmasını Yüce Allah'tan diliyorum. Değerli hemşehrilerimizin ve üyelerim şimdiden Kadir Gecesini, Ramazan bayramlarını tebrik ediyor, iftar yemeğinin tertip edilmesinde emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür ediyorum.” Dedi.

MASDER Ailesinin büyük bir aile olduğunu ve Ramazan ayının manevi havasında hep birlikte iftar yapmanın sevincini yaşadıklarını dile getiren kulüp hocası Mesut Kınacı; “Düzenlenen iftar programına bütün katılımcılara teşekkür ediyorum. Bereket ve feyzin bol olduğu Ramazan Ayında bizleri buluşturan dernek başkanımız Mehmet Güneş ve iftar yemeği ikramında bulunan dernek üyemiz Mahmut Nihat Alsan’a teşekkür ediyor, hayırlı ramazanlar diliyorum” şeklinde konuştu