KYK İl Müdürlüğü personeli ve öğrencileri 1993 yılında köy koruyucu görevini yaparken teoristlerce şehit edilen Şehit Abubekir Akdağ’ın ailesinin ikamet ettiği  Pınaryayla Köyündeki evini ziyaret etti.

Şehit ailesine başsağlığı dilenerek istekleri dinlendi.
Daha sonra  2007 yılında Hakkari Çukurca'da vatani görevini yapmakta iken  teoristler tarafından şehit edilen Şehit Piyade Er Abdurrahman Doğan’ın ailesinin ikamet ettiği Çemberlitaş Köyündeki evi ziyaret edildi.

Ziyarette duygulu anlar yaşandı, ailenin istekleri dinlendi. Şehidin ailesinden sonrada mezarına gidilerek ruhuna fatihalar okundu, dualar edildi.
Şehit ailelerini ziyarete Adıyaman KYK İl Müdürü M.Sami Köroğlu, KYK Personeli ve öğrencileri, Köy Okulu Müdürleri İsmail Yaylagül,  A.Kadir Çelik ve İl Jandarma Komutanlığı personelleri ile Şehit Piyade Er Abdurrahman Doğan'ın abisi Polis Memuru Mehmet Doğan da katıldı.
Gerçekleştirilen ziyaretle ilgili bilgi veren İl Müdürü M. Sami Köroğlu, “Ziyaretlerimiz şehitlerimize vefa borcunu ödemek ve ailelerine manevi olarak kurumlarımızın her zaman yanlarında olduğunu göstererek bir nebzede olsa acılarına ortak olduğumuzu dile getirmektir. Ziyaretlerimiz periyodik olarak Adıyaman genelindeki şehit ailelerinin ziyaretleri ile devam edecektir.” ifadelerini kullandı.