Narince köyünde hemşerimiz siyasetçi Ahmet Kaya'nın ziyaretine giden Adıyaman Armer inşat yönetim kurulu başkanı Murat Armer köy muhtarı Murat Çelik ve Ahmet Kaya ile köy içinde esnafları dolaştı.

Köyün başlıca elzem ihtiyaçlarından olan Narince taziye evinin iç dekorasyonundan halı ve koltuk takımı döşemesi yapımını üstlenen Adıyaman Armer inşaatın sahibi Murat Armer Narince köyü gerçekten çok güzel bir köy Adıyaman'ın en büyük köylerinde biri diyebilirim. Köy halkın sıcak ve mütevazi misafirperverliği ilimizin başlıca saygı ve örf adetlerinden biridir. Özelikle günümüzde hala taziyelerde akraba ve eş dostların birbirini olan bağların sürmesi en güzel teselli mesajıdır. Bizde Narince köyümüzde bulunan taziye evine küçük bir hediyemiz olsun. Taziye evinin yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Köye modern bir taziye evi kazandırmanın sevincini yaşadıklarını belirten Köy muhtarı Muhtar Çelik taziye evimizin yapımında emeği geçenlere ve iç kısmının tefrişatını yaptıran işadamımız Murat Armer’e köy halkı adına teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul eylesin” şeklinde konuştu