Ziyarette konuşan Adıyaman İl Sağlık Müdürü Öz: “Kıymetli meslektaşımız Prof. Dr. Mehmet Turgut’a yeni görevinde başarılar diliyoruz. Hayırlı olsun. Hekimlik mesleğinde olduğu gibi yöneticilik konusunda da disiplinli, dürüst ve önemli çalışmalara imza atacağından eminiz” dedi.

Rektör Turgut ise İl Sağlık Müdürü Öz ve ekibine teşekkür ederek, “ Ziyaret bizleri mutlu etti. Güzel dileklerinden dolayı İl Sağlık Müdürümüz Sayın Erdoğan Öz ve ekibine teşekkür ediyorum. Beklentilere karşılık vermek adına durmadan, bıkmadan çalışacağız” diye konuştu.

Ziyaret sonrasında Adıyaman İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, Üniversite Onur Defterini imzaladı.

Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Mustafa Kutlu, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Nurettin Karakayalı, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Opr. Dr. Cengiz Yorulmaz, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Osman Aydın, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Osman Küçükkelepçe, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Ali Kaplan ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Kaya’dan oluşan heyet, Prof. Dr. Turgut’a yeni görevinde başarılar diledi.