Uzun yıllardır il dışında olmasına rağmen doğup büyüdüğü Adıyaman’da her zaman gönül bağının olduğunu dile getiren hayırsever işadamı Hasan Taşar; “Adıyaman’ın her zaman bizim yanımızda çok ayrı bir yeri var. Zaman zaman bizlere ulaşan talepler üzerine imkanlarımız ölçüsünde engelli kardeşlerimize dağıtılmak üzere tekerlekli sandalye gönderiyoruz. Geçtiğimiz günlerde Adıyaman merkeze 10, Kahta ilçemize 10 ve Gölbaşı ilçemize 5 tekerlekli sandalye gönderdik. Ayrıca eğitim konusunda da elimizden geleni yapıyoruz. Son olarak Adıyaman’a ismimin de verildiği sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla açılışını gerçekleştirdiğimiz Hasan Taşar İmam Hatip ortaokulunu memleketimize kazandırmanın sevincini yaşadık. Ayrıca alışveriş merkezinin yanında Hatice Taşar Engelliler okulumuzu da 2020 yılında Adıyaman’da hizmete açmayı planlıyoruz. Rabbim bizlere kısmet ettikçe yardımlarımıza devam edeceğiz.” Dedi.

İşadamı Hasan Taşar tarafından engelli vatandaşlara verilmek üzere gönderilen 25 tekerlekli sandalyenin 10 Tanesi Adıyaman Belediyesi, 10 Tanesi Kahta Belediyesine, 5 tanesi ise Gölbaşı belediyesin teslim edildi.

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Kahta Beleiye Bşakanı Yusuf Turanlı ve Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım, Engelliler ve eğim alanında yaptıkları hizmetlerden dolayı işadamı Adıyamanlı hemşehrimiz Hasan Taşar’a ve ailesine teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Adıyaman’a bir ziyaret gerçekleştiren Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, işadamı hayırsever hemşerimiz Hasan Taşar’a Adıyaman’a yaptırmış olduğu okul binasından dolayı teşekkür plaketi taktim etti.