Haber-Metin HARIKÇI

VALİ ÇUHADAR: ŞEHİDİDİMİZİN KANI YERDE KALMAYACAKTIR 

GATA'dan gelen haberin kendilerini derinden üzdüğünü dile getiren Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar; "Türk Silahlı Kuvvetlerimizce Kuzey Irak'ta terör hedeflerine yönelik düzenlenen Pençe-Kilit Harekâtında EYP'nin patlaması sonucu yaralanarak GATA'da tedavi altına alınan ilimiz Besni İlçesi Dörtyol Köyü nüfusuna kayıtlı İstikam Uzman Onbaşı Mustafa Demir şehit olmuştur.

Devletimizin terör belasıyla olan kararlı mücadelesi aralıksız sürecek, hiçbir şehidimizin mübarek kanı yerde kalmayacaktır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesi başta olmak üzere, Türk Silahlı Kuvvetleri ve aziz milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz. Kahraman şehidimizin ruhu şad, mekânı cennet olsun." dedi.

ACI HABER AİLESİNE ULAŞTI

GATA'dan gelen acı haber üzerine şehidin köyündeki evine giden Besni Kaymakamı Nazlı Demir ve İlçe Jandarma komutanı Üsteğmen Barış Kara şehidin ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti. 24 Yaşındaki Şehit Onbaşı Mustafa Demir'in Bekar ve 3 yıldır görev yaptığı öğrenildi.