Haber-Metin HARIKÇI

Beş yıldır profesyonel olarak Adıyaman başta olmak üzere bölgedeki birçok etkinlikte görev aldıklarını dile getiren Adıyaman Özel Güvenlik Koruma ve Gençlik Spor Derneği Başkanı Mehmet Çavuş; “28 Kasım 2018 tarihinde kurmuş olduğumuz Adıyaman Özel Güvenlik Koruma ve Gençlik Spor Derneği olarak Doğu Anadolu da aktif ve tek olarak faaliyet gösteren derneğiz.

OGG kimlik kartına sahip olan arkadaşlarımızla süper ligde mücadele ettiği dönemlerde Malatyaspor, Adıyaman Futbol Kulübü ve Kahta 02 Spor kulüplerinin müsabakalarında sürekli görev aldık. Bunun yanı sıra Belediyelerimizin düzenlemiş olduğu büyük organizasyonlarda bizler tercih edildik.

Derneğimize kayıtlı 273 üyemizle Profesyonel olarak her zaman görev almaktayız. Allah’a şükürler olsun şu ana kadar hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadık, almış olduğumuz görevleri en güzel şekilde tamamladık. Güvenlik sertifikası olduğu halde iş imkanı bulamayan arkadaşlarımız dernek olarak üstlenmiş olduğumuz etkinliklerde görev alarak bir şekilde iş imkanı bulmaktalar. Büyük bir aileyiz. Kurulduğumuz günden bugüne bizlerle yol yürüyen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.