Her fırsatta halkla iç içe olan Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, şehrin en işlek caddelerinden Gölbaşı Caddesiesnafını ziyaret etti.
Birçok önemli mağazanın yer aldığı cadde üzerinde bulunan işyerlerini tek tek gezerek esnaf ve vatandaşlarla uzun uzun sohbet eden Başkan Kutlu, Adıyaman Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi verip, vatandaşın ve esnafların sorun ve önerileri dinledi.


Özellikle Adıyaman Belediyesi tarafından kısa bir süre önce yenilenen kaldırımlarıncaddenin imajına daha uygun olduğunu söyleyen cadde esnaflarından Ruhi Akan,ziyaretinden dolayı Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’ya teşekkür ederek, “Daha önce farklı kaldırım taşlarından döşeli olan rengârenkkaldırımlar yapılan son çalışmalardan sonra tek çeşit ve şık bir görünüme kavuştu. Bu da bizi oldukça memnun etti. Şehrimizin vitrini konumunda bulunan Gölbaşı Caddesi’nde yapılan bu tür çalışmalar ilimiz için de oldukça önemli. Yaptığı çalışmalardan dolayı Başkanımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.


Bazı esnaflar da, kısa bir süre sonra açılacak olan AVM’nin esnafı olumsuz etkileyeceğini dile getirerek, Başkan Kutlu’dan bu konuda destek istedi.
AVM’lerin günümüz modern kent yaşamında önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ise yaptığı açıklamada, “Ancak bu AVM’lerin yerel esnafı yok etmesi anlamına gelmiyor. Adıyaman Belediyesi olarak biz esnafımızın her zaman yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz. Gölbaşı Caddesi üzerinde bulunan esnafımızın talepleri doğrultusunda cadde üzerinde yapacağımız çalışmalarla buranın cazibesinin daha da arttıracağız” diye konuştu.