Haber-Metin HARIKÇI

Çok büyük bir üzüntü içerisinde olduklarını dile getiren Adıyaman İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder; “Dün gece Kahta ilçemizde meydana gelen trafik kazası sonrası olay yerine intikal ilçe trafik şubemiz ekipleri kazayla ilgili olay yerinde çalışmalarını sürdürmekteyken başka bir aracın çarpması sonrası kahraman polisimiz Eyüp Saz şehit olurken, Kahtalı hemşehrimiz Ahmet Balıkçı kardeşimiz kazada vefat etmiştir.

Her ikisine de Allah’tan rahmet, diliyorum. Mekanları cennet olsun, ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Şehidimiz için Kahta ilçe emniyet müdürlüğümüz önünde düzenlenen tören sonrası şehidimizi memleketi Kahramanmaraş’a dualarla uğurladık. Tören sonrası kazada yaralanan diğer polis memurumuz Ferhat Kantarcı’yı tedavi gördüğü Kahta devlet hastanesinde ziyaret edip geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Meydana gelen olayda yaralanan polis memurumuza ve diğer vatandaşlarımıza Rabbim şifalar versin” şeklinde konuştu.

Ziyarette İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder’e Kahta ilçe emniyet müdürü Oray Yeniyay, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve Kahta Devlat Hastanesi Başhekimi Dr. Emin Parlak eşlik etti.