Mesaisinin büyük bir bölümünü vatandaşın sorunlarına ayıran Başkan Mehmet Can Erdoğan, Adıyaman’ın Kahta ilçesine bağlı olan Karatilbe köyünün Tille mezrasında halkla buluştu.
Köy halkı tarafından ilgiyle karşılanan Erdoğan, halkın sorunlarını yerinde incelemek üzere yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi vererek, şunları kaydetti:

”İl Özel İdaresi olarak Adıyaman’ın en ücra köşesine kadar hizmeti en hızlı bir şekilde götürmekteyiz. Köylerde yaşam standardının yükselmesi için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla sürekli olarak halkımızın içerisindeyiz. Bizleri halk seçtiği için onlara ne kadar hizmet etsek azdır. Köylerimizde alt ve üst yapı hizmetleri, taziye evi yapımı, içme suyu ihtiyacının vatandaşa ulaştırılması gibi birçok alandahizmet vermekteyiz. Yaz mevsiminde olmamıza rağmen ekiplerimiz, yol onarım, asfalt, yollara parke taşı döşeme, alt ve üst yapı çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyorlar. Köylerimizde yaşam koşullarının daha modern bir hale dönüşmesi için aynı zamanda çöp toplama işlemlerimizde aralıksız bir şekilde devam ediyor. Adıyaman genelinde bütün köylerimize taziye evi yapmak içinde ekiplerimiz var güçleri çalışıyorlar. Bu çalışmalar neticesinde yapmış olduğumuz ziyaretlerde halkımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve devlet yetkililerine dua ediyorlar. 15 yıl öncesinde köylerimizde hizmet alamayan vatandaşlarımız bugün ise şehir merkezinde bulunan hizmetin aynısını alınca devlet yetkililerine minnettar olduğunu söylüyor. Bizler hakkın efendisi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik. Halkımıza ne kadar hizmet etsek azdır. Ve halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. En ücra yerleşim yerinde yaşayan vatandaşımıza kadar hizmeti götürmeye devam edeceğiz”