"Her şey daha yaşanılabilir bir Adıyaman için "sloganıyla yola çıkan Bilgiç aday adaylığıyla ilgi yaptığı açıklamada şunları söyledi.

Katılımcı ve Şeffaf Bir Belediyecilik İçin

"Neden Adayım?

-Cumhurbaşkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023-2053-2071 vizyonunu yerelde hedefine ulaştırmak için,

-Yaşadığımız beldenin daha yaşanılabilir ve daha çağdaş bir şehircilik misyonunu gerçekleştirmek için,

-Sosyal Belediyecilik anlayışını daha da geliştirmek için,

-Şehrimizin Trafik,ulaşım,alt yapı,kentsel dönüşüm ve sosyal donatı sorunlarını ortak akıl,katılımcı ve şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla çözmek için adayım" dedi.Adıyaman'ın sorunlarını bildiğini ve bu sorunların çözülmeyecek sorunlar olmadığını sözlerine ekleyen Bilgiç," Adıyaman'ımız, turizm varlıkları,doğal güzellikleri ve coğrafi yapısı ile çok güzel bir şehir.İnşallah bu şehri daha da güzelleştirmek ve hak ettiği hizmetlere kavuşturmak için adayım" dedi.

Ahmet Bilgiç Kimdir?

1976 yılında Adıyaman merkeze bağlı Bağpınar köyünün Maşatlı mezrasında doğdum.İlkokulu Bağpınar,Ortaokulu Hürriyet Ortaokulu ve liseyi de Adıyaman Lisesinde okudum.Lisans eğitimimi Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Felsefe bölümün de tamamladım.Aynı yıl Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde, Siyaset Felsefesi alanında yüksek lisans eğitimine başladım.Halen AÖF Uluslararası İlişkiler bölümünde okumaktayım. Yurdun çeşitli bölgelerinde eğitimci ve idareci olarak çalıştım.Şu anda Adıyaman mesleki ve teknik Anadolu lisesinde idareci olarak görev yapmaktayım.