Teşkilat olarak çalışmalara devam ettiklerini dile getiren başkan Dağtekin; “Zaman zaman Ankara’da toplantılara katılıyoruz. Bu hafta içinde yine Ankara’da teşkilat toplantılarımız olacak, ikinci gün sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla hem dünya gündemi, teşkilatlara yansıması, hem de teşkilatımızın kongre süreci ile ilgili yapılması gerekenlerle ilgili konular istişare edilecek. Sayın Cumhurbaşkanımızın milletvekilleriyle yapmış olduğu toplantının sonunda bizlere bir mesajı var. Birlik için, kardeşlik için, geleceğimiz için tekrar yollara düşme vaktidir. Allah’a şükürler olsun Adıyaman teşkilatı olarak hep yollardayız ve yolumuza devam edeceğiz. AK Parti kurulduğu günden bugüne Adıyaman halkının oy desteği tam olmuştur, o günden bugüne de yine en yüksek oyu ve desteği vermiştir. Adıyaman halkına bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Her zaman için çalışmanın zirvesini gözetlemek lazım, daha iyisini kovalamak lazım. Ak parti il teşkilatı milletvekillerimiz ve yerel yönetimlilerimizle birlikte ciddi bir uyum içerisinde projelerimizi ortaya koyup onları uygulamayla ilgili en ufak bir taviz vermeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizler teşkilatız. Bizler bu davanın hamalı olduğumuzu kabul etmişiz ve biz bu davanın emrindeyiz. Bizim mevkide makamda gözümüz yok. Mevkiler, makamlar gelip geçicidir. Nice başkanlar, nice teşkilatlar gelip geçti. Hepsini hayırla yad ediyoruz. Hepsine hürmetimiz var.

-Çevre ve Şehircilik Bakanımızı Ağırlayacağız

Cumartesi günü bir aksilik çıkmazsa Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Adıyaman’a geleceği müjdesini veren Dağtekin; “Zaman zaman sayın bakanlarımız ilimize ziyarette bulunmaktalar. Kısmet olursa önümüzdeki Cumartesi günü Çevre ve şehircilik bakanımız sayın Murat Kurum Adıyaman’a gelecek. İlimizin Çevre ve Şehircilik bakanlığı tarafından çözülmesi gereken sorunları gerek teşkilatımız, gerekse milletvekillerimizin aracılığı ile iletilmiştir. Bu ziyaret hem bunların çözüm, hem büyük bir deprem sonrası yeniden ayağa kalkan Samsat ilçemizin son durumu görüşülecek, neler yapılacak bu konular üzerinde istişarede bulunulacak. Bunun yanı sıra il merkezimizde özellikle Altınşehir den başlayarak yapılması gereken battı çıktılar, millet parkları ile ilgili çalışmalar yapılacak.

-Cumhurbaşkanımıza hep destek, tam destek

Biz şunu görüyoruz elbet 18 yıllık iktidar mutlaka sıkıntılar olur, yapamadıklarımız olmuştur ama şunu gayet net söylüyoruz hala sayın Cumhurbaşkanımızı aşacak, onun yerini dolduracak bir lider yoktur, gelmemiştir. Türkiye’nin lideri, mazlum coğrafyanın lideri ve umudu olan Sayın Cumhurbaşkanımıza daha yüksek oyla, daha çok sahiplenmeyle destek olmamız lazım. Bizler ona layık olma adına çalışmalarımızı gece gündüz sürdürüyoruz, ve sürdürmeye de devam edeceğiz.

-Vatandaşlarla iç içeyiz

Başkan Dağtekin, “Parti teşkilatımızı asla boş bırakmıyoruz. Bizim bir nöbetçi yönetim kurulu üyesi uygulamamız var. İl başkan yardımcıları veya yönetim kurulu üyesi, merkez ilçe teşkilatımızdan, kadın kollarımızdan, gençlik kollarımızdan mutlaka bir yönetim kurulu üyesi arkadaşımız haftanın her günü nöbetçi olarak kalıyor. Vatandaşlarımızın dilek ve şikayetlerini anında dinlemek, hem de daha yakın bir temas içerisinde bulunmak için uzun süredir bu uygulamamız devam ediyor. Biliyoruz ki, millete hizmet etmenin en önemli araçlardan biri de gönül siyasetidir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın milletimizle kurduğu güçlü gönül bağı aslında oy vermenin ötesinde büyük bir anlam taşıdığının farkındayız. Bizler de liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın etrafında kenetlenerek milletimizle kurduğumuz güçlü gönül bağını koruyarak hedefleri yükseltmek, çıtayı daha yukarılara çıkarma gayreti içerisindeyiz” dedi.

-Türkiye’nin güvenliği bu coğrafyanın güvenliğidir

Ülkemizin sınırlarında oluşan her türlü tehlikeye karşı hiçbir zaman taviz vermediklerini ve şimdide bunun için Türk ordusunun teyakkuzda olduğunu belirten başkan Dağtekin; “Ülke olarak yurt içinde ve ülkemiz sınırlarında tehdit oluşturan her türlü terör saldırılarına karşı her zaman taviz vermeden mücadele ettik, bundan sonra da etmeye devam edeceğiz. Türkiye’nin güvenliği bu coğrafyanın güvenliğidir. Ama aleni bir şekilde belli olmuştur ki etrafımızda sürekli güvenimizi tehlikeye sokacak girişimlerde bulunulmakta, Türkiye de bunun farkında ve her zaman olduğu gibi bugünde ülkemizin sınırlarını tehdit edecek her türlü unsurun karşısında olduğu gibi bugünde olmuştur.” Şeklinde konuştu

Metin Harıkçı'nın Adıyaman basın camiasında ve kendilerinin yanında ayrı bir değeri olduğunu ifade eden Başkan Dağtekin; "Metin Harıkçı kardeşimiz uzun yıllardır Adıyaman basın camiasında görev yapmakta, İlimizde yerel basın kuruluşlarında görev aldığı gibi ülkemizin önemli ulusal gazeteleri arasında yer alan Sabah ve Takvim Gazetesinin uzun süredir muhabirliğini büyük bir özeriyle yapmakta. Kendisini tebrik ediyorum, görevinde başarılar diliyorum." dedi,

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Sabah Gazetesi, Takvim Gazetesi Adıyaman muhabiri ve 02haberler.com internet sitesi imtiyaz sahibi Metin Harıkçı, AK Parti Adıyaman İl başkanı Mehmet Dağtekin’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette il başkan yardımcısı Murat Bilgiç, başkan Mehmet Dağtekin'e eşlik etti.