Yeniden Refah partisi Adıyaman İl Başkanı İsmail Demir, İlçe Başkanı Özcan Bozkurt ve partililerle birlikte Adıyaman merkezde esnafı ziyaret eden Yeniden Refah Partisi STK ve Halkla ilişkilerden sorumlu genel başkan yardımcısı Cemil Çolak, yaşanan felaketin kendilerini çok üzdüğünü belirterek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Elazığ başta olmak üzere bölgede bir çok ilde hissedilen depremde can kaybının olmasının derin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getiren Cemil Çolak; “Ülkemizde zaman zaman farklı illerde, bölgelerde depremin acı yüzünü yaşadık. Evvelki gün Elazığ başta olmak üzere, Adıyaman, Malatya, Kahramanmaraş, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adana, Hatay, Osmaniye, Tunceli, Gaziantep, Samsun, Tokat ve Çorum illerinde bile hissedildi. Deprem sonrası peş peşe gelen ölüm haberleri bizleri üzmüştür. Devletimiz kısa sürede bütün imkanları seferber ederek deprem bölgesine yetişen kurtarma ekipleri arama kurtarma çalışmalarına başlamış yıkılan enkaz altından bir yandan cansız bedenler çıkarılırken, canlı olarak kurtarılan hemşehrilerimizin olması bizleri sevindirmiştir.

Rabbim ülkemize bir daha böyle afetler yaşatmasın, Elazığ başta olmak üzere depremin yaşandığı her yere geçmiş olsun, ülkemizin başı sağolsun. Genel başkanımız sayın Doktor Fatih Erbakan'ın talimatıyla depremin en çok hissedilen iller arasında bulunan Adıyaman’a geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Bugün il başkanımız, ilçe başkanımız ve partili arkadaşlarımızla birlikte Adıyaman halkına, esnafına geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Rabbim ülkemize bir daha depremler, afetler yaşatmasın, ülkemizin başı sağolsun. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Enkaz altından çıkarılan yarılarımıza Rabbim acil şifalar versin. Adıyaman ziyaretimiz esnasında bizleri bağrına basan Adıyamanlı hemşehrilerimize ve teşkilatımıza teşekkür ederim” dedi.

Meydana gelen depremin oluşturmuş olduğu felaketin kendilerini derinden üzdüğünü dile getiren Yeniden Refah Partisi Adıyaman İl Başkanı İsmail Demir; “Bölgemizde yaşanan deprem sonrası, Genel Başkanımız Sayın Doktor Fatih Erbakan'ın talimatıyla partimiz STK ve Halkla ilişkilerden sorumlu genel başkan yardımcımız sayın Cemil Çolak, ilimize geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Kendisiyle birlikte il merkezinde esnaflarımızı ziyarete ettik, yolda karşılaştığımız vatandaşlarımızla kucaklaştık. Elazığ başta olmak üzere bölgemizde meydana gelen deprem vesilesiyle vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Rabbim ülkemize birdaha afetler yaşatmasın. Bugün bizlerle birlikte olan Yeniden Refah Partisi STK ve Halkla ilişkilerden sorumlu genel başkan yardımcısı Cemil Çolak’a partim ve halkımız adına teşekkür ediyorum” dedi.