Samimi bir ortamda gerçekleşen hayırlı olsun ziyaretinde Adıyamanlı son Yargıtay üyesi seçilen Ali Ramazan Bilgisiçok ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Adıyamanlı son Yargıtay üyesi seçilen Ali Ramazan Bilgisiçok ziyaretten dolayı yapmış olduğu açıklamada; ‘’Adıyaman Ticaret ve sanayi odası meclis üyesi Değerli Fatin Rüştü Bereket Ağabeyim yıllardır tanıdığım Adıyaman için çalışan, çalışkan, samimi dürüst, devletine bağlı ve çok kaliteli bir insandır. Makamımda yaptığı Ziyaretinden ben onur duydum. Adıyaman’daki dostlarımdan selam ve sevgi getirmesi beni ziyadesiyle mutlu etti. Fatin Rüştü Bereket ağabeyimin, Adıyaman Ticaret ve sanayi odasında meclis üyesi olarak, Adıyaman’ın Ticaretine, Sanayisine ve Adıyaman’a yapılacak yatırımlarına kısacası Adıyaman’ın kalkınmasına ciddi katkılar sunacağı kanaatindeyim. Yapacağı çalışmalarda başarılar diliyorum.’’ Şeklinde konuştu.

Adıyaman Ticaret ve sanayi odası meclis üyesi olan Fatin Rüştü Bereket ise ziyaret ile ilgili yapmış olduğu açıklamada; ‘’Ankara adliyesinde uzun yıllar sorgu hakimliği ve Adalet komisyonu üyeliği görevlerinde bulunduktan sonra, Hakimler ve savcılar yüksek kurulunca 17.09.2019 tarihinde Yargıtay üyeliğine seçilen Adıyamanlı son Yargıtay üyesi olan Ali Ramazan Bilgisiçok kardeşimi makamında ziyaret ettim, hayırlı olsun dileklerinde bulundum. Uzun yıllardır tanıdığım bilgisine, birikimine ve devlet adamlığı duruşunu her zaman inandığım, görev yaptığı süre boyunca çizgisini bozmayan, Adaletten ödün vermeyen takdir ettiğim değerli hukuk adamına yeni görevinde başarılar diliyorum’’ dedi.