Adıyaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler 2018 yılı ilaçlama sezonunu başarı bir şekilde sürdürüyor.

DENEYİMLİ EKİP GÖREV YAPTI

Haşereyle mücadelenin en önemli evresi olan Mart ayının ortasında başlanan larva dönemini tamamlayan, ancak ergin çalışmalarını yıl boyunca sürdüreceklerini dile getiren yetkililer, şu bilgileri verdiler: “Bu yıl 10 araç ve 13 deneyimli personelle sürdürdüğümüz ilaçlama sezonun ilk evresi olan larva dönemini tamamladık. Mart ayında başladığımız ve o tarihten bu yana su birikintileri, kuyular, bataklıklar ve inşaat alanları gibi yerlerde ilaçlama çalışmalarını gerçekleştiren ekiplerimiz başarılı bir dönemi geride bıraktı. Lavra dönemi tamamlansa da, ergin dönemimiz yıl boyunca devam edecek.”

ŞİKAYETLER AZALDI

Yaptıkları etkin çalışmalardan dolayı bu yıl şikayetlerin çok azaldığını da sözlerine ekleyen Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, 2019 yılında da daha etkin mücadele etmek için çalışmalara şimdiden başladıklarını söyledi.

Vatandaşlar ise yaz boyunca haşere sorunu yaşamadıklarını dile getirerek, Adıyaman belediyesi yetkililerine teşekkür etti.