Adıyaman TV’de Osman Bozkurt’un canlı yayın konuğu olan başkan Harıkçı, Adıyaman’ın sorunları ve Adıyaman medyasını konuştu.

Yaklaşık 3 saat süren canlı yayın programında başkan Harıkçı, bir yandan canlı yayın moderatörlüğünü yapan Osman Bozkurt’un soruları üzerine açıklama yaparken, bir yandan da canlı yayını takip eden katılımcıların sorularına cevaplar verdi. Adıyaman’ın Tarım, Ulaşım, Petrol, Turizm, Mermer, Tütün, spor ve Adıyaman medyasının geldiği nokta, yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin konuşulduğu canlı yayın programı izleyicilerden oldukça olumlu tepkiler aldı.

Program sonunda Adıyaman TV ekibinin çalışmalarını ve yapmakta oldukları canlı yayın programlarını değerlendiren başkan Harıkçı; “Sosyal medyada bu işe kendi aralarında hobi olarak başlayan arkadaşlarımız, özverili çalışması sonrası bu işe yeni konuklar katarak daha profesyonel anlamda yapmaya başladılar. Derken, Adıyaman’ın yanı sıra ilçeler derken il dışından bile konuklar almaya başladılar. Ekipte yer alan arkadaşlarımız hafta içinde farklı konularda, farklı konularla Adıyaman medyasına oldukça güzel bir farklılık kattılar. Kendilerini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Şimdiye kadar yapılan canlı yayın programlarının en uzun canlı yayın programını yaptıklarını ve programdan büyük keyif aldığını belirten Adıyaman TV yönetim kurulu üyesi, Osman Bozkurt ; “Ekip olarak ilimiz adına elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Hobi olarak başladığımız bu çalışma şimdilerde profesyonel bir yayına dönüştü. Arkadaşlarımız hafta için konuklarımızı canlı yayında konuk ederek, yayınlarımıza devam ediyoruz. Kısa sürede Adıyaman halkının ve takipçilerimizin beğenisini kazanmamız bizleri mutlu etti. Bugünde ilimizdin basın emekçilerinden birisi olan Adıyaman İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler derneği başkanı Metin Harıkçı başkanımız ile çok güzel bir programa imza attık, kendisine teşekkür ediyorum” dedi.