AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Siyaset Akademisi’nin açılış programına katılıp ilk dersi vermek için ilimize gelen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Adıyaman Belediyesini ziyaret etti.

Adıyaman Belediyesi ziyareti öncesi belediye civarındaki esnafı gezerek halkla uzun uzun sohbet eden Bakan Fakıbaba, daha sonra beraberinde Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri İ. Halil Fırat ve Salih Fırat, AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdoğan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri ve partililer ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bürokratlarıyla birlikte Adıyaman Belediyesi’ne geçti. Burada Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ve ekibi tarafından karşılanan Bakan Fakıbaba, oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Adıyaman Belediyesi tarafından sürdürülen projeler hakkında Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’dan bilgi aldı.

Başkan Kutlu tarafından verilen brifingi inceledikten sonra bir açıklama yapan Bakan Fakıbaba, kendisinin de eski bir belediye başkanı olduğunu hatırlatarak, “İncelediğim projelerin hepsi de birbirinden güzel. İnanıyorum ki zaten güzel bir şehir olan Adıyaman, bu projelerin ortaya çıkmasıyla bir başka güzel olacak. Zaten siyasetin de amacı bu. İnsanların daha rahat ve güzel bir ortamda yaşaması için siyasiler bu tür projeleri hayata geçirmeli. Bu anlamda sayın başkanı ve ekibini yürekten kutluyorum” diye konuştu.

Belediye Başkan F. Hüsrev Kutlu ise yaptığı konuşmada, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve beraberindeki heyete ziyaretinden ötürü teşekkür etti.

Başkan Kutlu, ziyaret sonunda Şeref Defteri’ni imzalayan Bakan Fakıbaba’ya, Adıyaman Belediyesi Kadın ve Gençlik Merkezi kursiyerleri tarafından yapılan bir tablo hediye etti.