Türkiye Petrolleri kongre merkezinde gerçekleştirilen 18 Mart Çanakkale Zaferi protokolün de katılımıyla kutlanırken etkinlikte sahne alan Altınşehir Anadolu Lisesi koro ve tiyatro ekibi izleyenleri hayran bıraktı.

Altınşehir Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Burak Kaya koordinatörlüğünde uzun süredir provalarını sürdüren koro ekibi söylenen müziklerle izleyenleri duygulandırırken okul tiyaro ekibinin de ''Çanakkale Deniz Zaferi'' adlı tiyatro oyunu da beğeni topladı.

Etkinlik sonrası konuşan Müzik Öğretmeni Burak Kaya: ''Öncelikle uzun süredir beklemiş olduğumuz 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'ni kutlamanın sevincini yaşadık. Bugün sahnede görev alan öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Arkadan gelen hoş bir müzik esintisi ve ileride savaş alanını canlandıran tiyatro ekibi. Gerçekten çok ama çok etkileyiciydi, izlerken çok duygulandım. Provaların ne kadar önemli olduğunu bugün de gördük. İnşallah yakın zamanda yeni etkinliklerle bir kez daha sahne alacağız. Ben buradan velilerimize de seslenmek istiyorum, okulumuzda, farklı branşlarda birbirinden yetenekli cevherler var bu yüzden öğrencilerimizin bu tür faaliyetlere katılım göstermesinde siz değerli velilerimizin de katkısı ve desteği ile güzel çalışmalar ortaya çıkaracağımıza inanıyorum. Son olarak bu etkinliğin düzenlenmesinde bana çok destek olan sayın müdürümüze, müdür yardımcılarımıza, öğretmen arkadaşlarıma, burada bizleri izleyen saygıdeğer protokolümüze ve yine dediğim gibi koroya ve tiyatroya katılan öğrencilerimiz başta olmak üzere bütün öğrencilerimize teşekkür ediyor aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum.'' dedi.

Etkinlik sonrası konuşan Altınşehir Anadolu Lisesi Okul Müdürü Zeynel Karataş: ''Bugün içimizde buruk bir sevinç var. 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104.yıldönümü. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Etkinliğe gelirsek, bugün Altınşehir Anadolu Lisesi olarak bu şanlı destanın 104.yıldönümünde okul koromuz ve okul tiyatromuzla sahne almanın gururunu yaşadık. Bu etkinliğin düzenlenmesinde başta okulumuz Müzik Öğretmenlerinden Burak Kaya hocama,okul idaremize,sahnede görev alan sevgili öğrencilerimize, etkinliği izlemeye gelen saygıdeğer protokolümüze ve emeği geçen tüm herkese teşekkür ediyorum. Altınşehir Anadolu Lisesi olarak, birçok alanda göstemiş olduğumuz başarıları bugün yine muhteşem bir azim ve çalışkanlığın sonucunda göstermenin sevincini yaşıyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz.'' dedi.