Ziyarette bir açıklamada bulunan AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Erdoğan:" Ülkemizde 1 Mart-7Mart tarihleri arası Yeşilay haftası olarak kutlanılmaktadır. Bu nedenle Yeşilay Şube Başkanımıza Teşkilatımız ile ziyaret gerçekleştirip yapmış oldukları çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de yapacakları çalışmalarda AK Parti Teşkilatları olarak yanlarında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da değindiği gibi Yeşilay Ülkemizin en köklü sivil toplum kuruluşlarından olup, bağımlılıkla mücadelede dünyaya örnek, lider sivil toplum kuruluşu olma yolunda istikrar ve samimiyet ile çalışmalarını sürdürüyor. Kendilerini bu yolda başarılar diliyor teşkilatımız ile yanlarında olduklarımızı bir kez daha hatırlatıyorum." Dedi.

Gerçekleştirilen ziyarette Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış:" Ülkemizin en ehemmiyetli sivil toplum kuruluşları arasında olan Yeşilay'ın 98. Kuruluş yıldönümünde 1-7 Mart Yeşilay Haftalarını kutluyorum. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin sigara, alkol, madde bağımlılığı ve son zamanlarda gerçekleşen ciddi bir bağımlılık olan sosyal medya bağımlılığıyla mücadele de Yeşilay Şube başkanıma ve yönetimine minnettar olduğumuzu ifade ediyorum. İl Başkanımızın da değindiği gibi teşkilatımız ile yanlarında olduğumuzu bundan sonraki süreçte çalışmalarında elimizden geleni yapacağımızdan şüpheniz olmasın. Bağımlılıklar ve zararlı alışkanlıklar ile mücadele her ferdimizin bir vazifesidir. Buradan sivil toplum kuruluşumuz Yeşilay'a destek gösterip ebedi istirahate giden büyüklerimize Allah'tan rahmet diliyorum." Dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Yeşilay Derneği Adıyaman Şube Başkanı Hakan Özöncel, AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdoğan ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden ötürü teşekkür ettiğini söyledi.