AK Parti İl Binasında gerçekleştirilen Kan bağışı kampanyasına Gençlik kolları başkanı Oğuz Mutlu ve çok sayıda genç katıldı.

Başlatılan kan bağışının Afrin’de mücadele eden Mehmetçikler için yapmış olmasının çok büyük anlam ifade ettiğini belirten Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu; “Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Afrin’de başlatılan Zeytin Dalı harekatında görev alan, ülkemiz için, vatanımız için ve bayrağımız için mücadele veren Mehmetçiğimize desek amaçlı bir kan bağışı kampanyası başlattık. Kızılay Adıyaman şubemiz tarafından il binamıza elen ekipler tarafından gönüllü gençlerimizden kan alınmaya başladı. Onlar sınırda canla başla mücadele ederken bizlerde dualarımızla, kan bağışımızla onların yanında olmaya çalışıyoruz ve her daim onların yanındayız. Ülkemizin ve milletimizin bekası için gerekirse bizlerde Afrin’e gider savaşırız. Bugün başlamış olduğumuz kan bağışı kampanyasına desek veren herkese teşekkür ediyoruz, Allah hayırlarını kabul etsin, Allah hepsinden razı olsun” dedi.

Kızılay Adıyaman şubesi tarafından AK Parti İl Binasında başlatılan kan bağışı kampanyasında başkan Oğuz Mutlu’nun yanı sıra çok sayıda genç kan bağışında bulundu.